Sambata, 3 decembrie 2011, ora 14.00, in cadrul magazinului Foto Hobby din Strada Covaci nr 7. (Centrul Vechi, Bucuresti) va avea loc un experiment orchestrat de catre Calin Stan de la ClubulFoto.com si Calin Catalin de la Scoala de Fotografie Sportiva in cadrul caruia dorim sa vedem care aparat foto are senzorul mai luminos in functie de numarul de megapixeli din dotare. Magazinul Foto Hobby ne va organiza o scena de fotografiat care va fi luminata constant de o sursa de lumina continua, ne va pune la dispozitie un trepied, multa caldura si disponibilitate.

Pentru ca experimentul sa fie unul reusit, va invitam sa veniti cu aparatele DSLR din dotare, indiferent cat de vechi sau noi sunt ele, brand sau rezolutie, dar cu obiective cat mai „standard” (de ex. 18-55 mm).

Fotografiile realizate vor fi adunate, studiate si publicate pentru a ne face impreuna o parere corecta despre modul in care au evoluat aparatele foto, cum functioneaza ele si daca ne foloseste o rezolutie mare sau nu.

Va asteptam, asadar, Sambata! 🙂

 

DISTRIBUIȚI
Articolul anteriorSony Alpha A35 in test
Articolul urmatorCanon S100 – Primele impresii
Fotograf profesionist si fondatorul siteului Clubul Foto. Fotografiez de mai bine de 14 ani, iar portofoliul meu il gasesti pe www.CalinStan.com . Proiectul meu de suflet - fotografia aeriana - se gaseste aici: www.TheDrone.ro

4 COMENTARII

  1. Foarte tare si foarte interesant!:) Abia astept sa vad rezultatele experimentului:D eu din pacate ma chinui cu un Canon A495:( stiu…asta e!:( DSLR-urile sunt prea scumpe pentru mine:D Mult succes si astept cu mult drag si cu multa curiozitate rezultatele experimentului!:)

  2. vreau sa vin pentru ca vreau sa invat, insa aceasta intalnire se desfasoara in Bucuresti sunt 400Km dus-intors, poate daca ar fi mai aproape ar fi altceva…..
    In Focsani nimeni nu vrea sa te invete arta fotografica, mi-ar fi placut sa ma alatur acestui experiment,eu detin un Nikon D5000 pentru ca atat mi-am putut permite(dupa lungi asteptari)

    • Eu nu sunt cu nikon-urile:D sunt fan nr. 1 Canon:)) dar fiecare cu marca lui:) oricum D5000 e aparat bun:)

Lasă un răspuns