Dupa ce luna trecuta Nikon a lansat noul varf de gama in categoria aparatelor foto mirrorless cu senzori de 1 inch, Nikon 1 V3, acum a sosit momentul ca japonezii sa prezinte si noua varianta entry-level. Pe numele sau Nikon 1 J4, noul aparat vine cu un senzor de imagine imbunatatit, ce ofera o rezolutie de 18 de megapixeli, un sistem autofocus hibrid cu 171 de puncte de focus (din care 105 cu detectie de faza), ISO maxim 12.800, ecran LCD tactil, Wi-Fi si capacitatea de a inregistra fotografii in rafala cu pana la 20 de cadre pe secunda.

Nikon 1 J4
Nikon 1 J4

Nikon 1 J4 continua seria mirrorless compacta a niponilor si iese in evidenta in primul rand datorita noului sistem AF hibrid, care promite o viteza de focus imbunatatita si capacitatea de a urmari subiectul din cadru in cazul subiectelor aflate in miscare. Nikon 1 J4. In plus, aparatul este capabil sa inregistreze filme la rezolutie Full HD 1080/60p, are procesor de imagine de ultima generatie Nikon EXPEED 4 si performante ISO demne de un DSLR: 100-12800.

Din punct de vedere al configuratiei butoanelor aflate pe body, Nikon 1 J4 nu exceleaza la acest capitol, deoarece japonezii considera ca ecranul LCD sensibil la atingere este suficient pentru a accesa rapid toate setarile necesare. Asadar, body-ul lui J4 este construit in jurul unui ecran mare, cu rezolutie generoasa (1,2 milioane de pixeli), multi-touch. In plus, ca orice aparat din 2014 care se respecta, Nikon 1 J4 vine cu functie wireless integrata, fiind compatibil cu aplicatia Nikon Wireless Mobile Utility pentru transferul fotografiilor pe smartphone sau pe tableta.

Deocamdata nu avem informatii despre pretul sau disponibilitatea lui Nikon 1 J4 in Romania.

Nikon 1 J4
Nikon 1 J4
Nikon 1 J4
Nikon 1 J4

Lasă un răspuns