Olympus E-620 DSLR
Olympus E-620 DSLR

Facand parte din gama mid-level, Olympus E-620 este un aparat foto DSLR performant, gratie senzotului Live MOS de 12.3 mega pixeli si a stabilizatorului de imagine inclus in body-ul aparatului. Adaugati acestor specificatii si sistemul auto-focus rapid alaturi de procesorul de imagine de ultima generatie, True Pic III si aveti conturat un aparat versatil, cu specifiactii extrem de atragatoare!

Dintre specificatiile tehnice putem amintii:

• Senzor Live MOS cu rezolutie de 12.3 MPx
Stabilizare de imagine pe senzor si functie de curatare automata a prafului
Procesor de imagine de ultima generatie, True Pic III
Autofocus cu 7 puncte, TTL
• Sensibilitate ISO de la 100 pana la 3200
• HyperCrystal III TFT LCD cu diagonala de 2.7″ si posibilitate de rabatare si rotire
• Stocare pe carduri CF sau xD
• Dimensiuni reduse, LiveView, diverse posibilitati de fotografiere si editare, scene presetate si filtre artistice care va stimuleaza creativitatea.

Olympus E-620 vine dotat standard cu grip ceea ce inseamna ca, pe langa autonomia ridicata oferita de folosirea a doi acumulatori, prin utilizarea gripului mariti si stabilitatea camerei plus un mod mai confortabil de sustinere. De asemenea, folosind butonul de declansare in pozitia „portret”, evitati rasucirea mainilor in aceasta pozitie care poate duce la instabilitate!

VEZI DETALII SI PROMOTIA CURENTA AICI!

DISTRIBUIȚI
Articolul anteriorObiectiv Tokina 12-24 f/4 AT-X Pro
Articolul urmatorPromotii obiective Nikon!
Fotograf profesionist si fondatorul siteului Clubul Foto. Fotografiez de mai bine de 14 ani, iar portofoliul meu il gasesti pe www.CalinStan.com . Proiectul meu de suflet - fotografia aeriana - se gaseste aici: www.TheDrone.ro

Lasă un răspuns