Potecile Ciucasului
Potecile Ciucasului

Muntele este intotdeauna unul dintre subiectele cele mai apreciate de catre fotografii de natura, si asta pentru ca este spectaculos, imprevizibil si mereu in schimbare. Stancariile Ciucasului si potecile lui cele mai ascunse, te asteapta sa le fotografiezi in lumina calda si placuta a toamnei, intr-o calatorie fotografica in care sa descoperi tinutul misterios al zaganului, cu ale lui forme sculptate de vant si cu goluri alpine de o frumusete aparte. Dan Dinu iti va fi alaturi sa iti explice cum sa abordezi acest peisaj si sa iti arate cum sa folosesti filtrele, atat de importante in fotografia de natura. Mergem la munte, asa ca nu o sa ne bucuram numai de turele din teren, ci si de atmosfera de cabana.

Am ales pentru a desfasura acest workshop, poate cea mai frumoasa luna a unui an cand vine vorba de fotografie, luna octombrie. Asadar te asteptam intre 10 si 13 sa te bucuri alaturi de noi de cateva zile de munte si fotografie.

Perioada:   10-13 octpmbrie 2013 / Costuri:  700 lei (include cazarea la cabana si masa pe toata perioada workshop-ului)

GALERIE FOTO: Copyright DAN DINU

 

Lasă un răspuns