Invitatie: prezentare de albume foto digitale, imprimante foto profesionale, echipamente pentru producerea albumelor foto digitale si workshop de management si marketing in fotografie in Timisoara

Prezentarea va avea loc in Timisoara, la HOTEL ARINIS, in data de 10.11.2011 intre orele 09.00 – 18.00.

Participarea este GRATUITA!

La acest workshop va vom prezenta cele mai noi imprimante foto profesionale:

Hiti P510K – cea mai buna imprimanta foto din lume conform TIPA 2010;
Hiti P510S – cea mai buna imprimanta foto de eveniment;
Hiti P720L – cel mai nou minilaborator foto, print in doar 7,9sec si 37
bani/print;

Echipamente complete pentru producerea albumelor foto digitale – Victoria (Masina de facut albume 5 in 1, Masina de laminat UV cu lac,
Masina de aplicat adeziv pe carton, Masina de lustruit si aurit, Presa la cald, Masina de facut coperti, Masina de facut albume 10 in 1), sisteme de printare marimi mari, consumabile pentru albume digitale (coltare, piele sintetica, material pentru coperti, adezivi) si alte echipamente de legatorie.

De asemenea va vom prezenta solutii de afacere in fotografie si diverse modalitati de producere a albumelor digitale si foto carte, aparatura si solutii de afaceri pentru centre de copiere, legatorii, magazine pentru cadouri personalizate, firme organizari evenimente, firme productie publicitara, librarii si papetarii.

Pentru confirmarea prezentei dumneavoastra sunati la nr. de telefon 0748039249 sau prin e-mail la imprimante@hiti-romania.ro.

Hiti P510k
Hiti P510k

Lasă un răspuns