Luna Iunie aduce o serie de suprize pasionatilor de aparatura foto digitala. Printre acestea, exista cateva promotii mai mult decat notabile:

Nikon D90 cu 25% mai ieftin! Promotie de vacanta!
Nikon D90 cu 25% mai ieftin! Promotie de vacanta!

1) Promotie DSLR Nikon D90

Nikon D90, Kit 18-55 f/3.5-5.6 VR (cu Stabilizare de imagine) la doar 2999 RON. Promotia curenta are pretul scazut cu 25% fata de luna precedenta. Este o ocazie unica, o promotie speciala de vacanta din partea Nikon. Totodata primiti GRATUIT si un card SanDisk Extreme Video HC de 4GB!

Aparatul DSLR Nikon D90 uimeste atat prin calitatea fotografiilor cat si prin filmele in format HD impresionante. Este primul DSLR din lume dotat cu functie de filmare HD. Dotat cu un senzor CMOS de 12 mega pixeli, Nikon D90 ofera o calitate ireprosabila a fotografiilor si preia cele mai bune functionalitati de la „fratele” sau mai mare, Nikon D300s.

Oferta Canon 550D
Oferta Canon 550D

2) Promotie DSLR Canon 550D

Cel mai nou aparat din gama DSLR de la Canon este 550D. Acesta uimeste prin senzorul de rezolutie inalta, de 18 mega pixeli, preluat probabil de la Canon 7D , un sistem de focus multi-punct imbunatatit,  noise reduction optimizat precum si prin functia de filmare HD cu autofocus si posibilitatea efectuarii setarilor si manual. Toate acestea fac din Canon 550D un aparat foto de ultima generatie, cu performante excelente indiferent de conditii!

Intrarea pe piata a noului Canon 550D l-a pozitionat pe prima treapta in ierarhia camerelor foto DSLR entry-level iar oferta curenta este si ea, imbatabila: Canon 550D la doar 3399 RON!

Promotie Nikon D3s
Promotie Nikon D3s

3) Oferta Nikon D3s

Nikon D3s. Tot din seria reducerilor spectaculoase, de data aceasta un aparat dedicat profesionistilor: Nikon D3s ! Este cel mai performant aparat foto din seria producatorului japonez si este facut de catre profesionisti, pentru profesionisti. Posibilitatea de a fostografia cu o viteza de 11 cadre pe secunda il face un instrument de exceptie pentru fotografia de sport. Nu trebuie uitat ca Nikon D3s este un aparrat full-frame, dotat cu un senzor CMOS de 12 mega pixeli in format FX, special priectat pentru utilizarea profesionala: aparatul este rezistent la apa si praf, are sistem de curatare automata a senzorului si carcasa din magneziu este etansata impotriva stropilor de apa. Este o oferta speciala unica in piata aparatelor foto.

DISTRIBUIȚI
Articolul anteriorNikon D3s Promotia Verii!
Articolul urmatorPROMOTIE SOC Nikon D90 kit !
Fotograf profesionist si fondatorul siteului Clubul Foto. Fotografiez de mai bine de 14 ani, iar portofoliul meu il gasesti pe www.CalinStan.com . Proiectul meu de suflet - fotografia aeriana - se gaseste aici: www.TheDrone.ro

Lasă un răspuns