Nikon a pregatit in aceasta luna doua promotii care se adreseaza atat celor care sunt inca invatacei in arta fotografica, cat si profesionistilor. Astfel, in perioada 11 mai – 20 iunie 2010, puteti achizitiona kitul Nikon D90 18-55mm VR la pretul de 2999 lei si Nikon D3S body cu o reducere de 2000 de lei!

Nikon D3s Promotie
Nikon D3s Promotie

Nikon D3s este varful de gama al producatorului Japonez! Fara indoiala cel mai performant aparat foto adresat profesionistilor, Nikon D3s a fost proiectat pentru viteza! Viteza de reactie, viteza  sistemului auto-focus si viteza procesarii si stocarii fotografiilor pe cele doua carduri disponibile il recomanda ca aparatul perfect pentru sport si actiune.

Vara aceasta Nikon ofera fotografilor profesionisiti un cadou: o reducere de 2000 de RON la varful de gama Nikon D3s. Daca esti profesionisti sau vrei sa devi unul, acum este momentul pentru cea mai buna achizite DSLR. Nikon D3s te va surprinde fara indoiala.

Cateva din specificatiile tehnice:

• Un senzor CMOS de 12.1 mega pizeli in format FX (full-frame, 36×23.9mm)
• Valoare ISO pana la 102,400, nativ pana la 12.800 si noise foarte scazut
• Rezistenta imbunatatita la apa, praf, socuri si interperii
• Ecran LCD de 3 inch dimensiune cu 920,000 de pixeli functie Live View
• Functie Live View
• Buffer marit, de pana la 48 de cadre RAW pentru fotografierea in rafala (130 JPG)

Nikon D3s
Nikon D3s

• Viteza de fotografiere in rafala: 11 cadre pe secunda

• Sistemul Auto Focus imbunatati, cu 51 puncte de focalizare
• 2 sloturi pentru carduri CF (dual-CF)
• Filmare la rezolutie FULL HD, 1080 px cu setari manuale ale expunerii

Nu trebuie uitat ca Nikon D3s este un aparrat full-frame, special priectat pentru utilizarea profesionala: este rezistent la apa si praf, are sistem de curatare automata a senzorului si carcasa din magneziu este etansata impotriva stropilor de apa.

Funcia de filmare HD vine in completarea dotarilor aparatului iar noutatea absoluta este, fara indoiala, posibilitatea fotografierii cu valori ISO de pana la 102.400 (extins) !! Da, este adevarat ISO de „100 de mii”. Senzorul are ISO nativ pana la 12.400.

Asa ca nu va mai ramane decat sa vedeti aici detaliile promotiei curente.

DISTRIBUIȚI
Articolul anteriorCanon 550D vs. Nikon D90
Articolul urmatorPromotii aparate foto DSLR
Fotograf profesionist si fondatorul siteului Clubul Foto. Fotografiez de mai bine de 14 ani, iar portofoliul meu il gasesti pe www.CalinStan.com . Proiectul meu de suflet - fotografia aeriana - se gaseste aici: www.TheDrone.ro

Lasă un răspuns