Actualizare: Promotia Canon „Incepe sezonul!” se prelungeste pana pe 14 aprilie! Asadar, inca 14 zile in care puteti beneficia de preturi reduse la aparatele Canon pro.

Mai sunt doar cateva zile in care puteti profita de reducerile canon de pana la 1.500 de lei din campania „Incepe sezonul!”. Campania se adreseaza deopotriva fotografilor entuziasti si profesionisti care aleg aparatele Canon din gama semi-profesionala si profesionala. Astfel, reducerea de pana la 1500 de lei se aplica unor produse precum: Canon 6D, Canon 7D Mark II, Canon 70D, Canon 5D Mark III, Canon G7X si Canon G1X Mark II. Si pentru ca munca unui fotograf se termina cand imaginea finita ajunge la print, puteti achizitiona si cateva imprimante foto cu pret redus: Canon Pixma Pro 100s, Pixma Pro 10s, Pixma Pro 1. Nici videografii nu au fost uitati, lor Canon le propune camera video Legria HF G30.

Canon Get Ready - Voucherul de reducere (fata)
Canon Get Ready – Voucherul de reducere (fata)

Mecanismul campaniei: cum obtii reducerea?

Pentru a beneficia de reducere este necesar sa intri pe siteul Canon Romania si sa tiparesti voucherul de reducere. Cu el completat te duci la magazin si achizitionezi produsul dorit cu reducerea aplicata. In cazul comenzilor online, magazinele au ales sa afiseze pretul deja redus, iar completarea voucherului va fi facuta de catre agentul de vanzari care proceseaza comanda ta.

Voucher Canon - spate
Voucher Canon – spate