De cate ori ti-ai dorit sa descoperi secretele aparatului tau foto dar nu ai gasit timpul necesar unui curs specializat? Sau, poate, ideea participarii la un curs sau workshop cu mai multi alti pasionati de fotografie nu ti se pare ca ti s-ar potrivi. Ei bine, F64 lanseaza incepand de astazi serviciul de consultanta foto la domiciliu.

F64 Studio
Magazinul F64 Studio

F64, cel mai mare magazin foto-video din Europa de Est, lansează, în premieră pentru România, serviciul de consultanță foto la domiciliu. Clienții vor beneficia de ședințe one-on-one cu profesioniștii F64 și vor avea acces la cunoștințe de bază, cum ar fi setarea aparatului foto, până la cele mai potrivite tehnici pentru a fotografia în situații precise. F64 iese astfel din sala de curs, unde unii oameni s-ar putea simți intimidați de ceilalți participanți și oferă serviciul care să transforme această pasiune într-un stil de viață pentru cei interesați să-i cunoască toate secretele.

O ora de consultanta costa 149 de lei, iar serviciul poate fi achizitionat pentru sedinte de maxim 4 ore. Inscrierile si programarile se pot face online, aici.

Un consultant F64 vine la tine acasa si iti explica, pe indelete, setarile aparatului tau foto, modul de utilizare al obiectivelor si iti va raspunde la intrebarile pe care le ai despre utilizarea aparatelor si accesoriilor foto pe care le deti.

Serviciul de consultanta la domiciliu este, practic, o extensie a cursurilor foto pe care F64 le organizeaza de cativa ani. Detalii despre cursurile foto de la F64 gasiti aici.