Sigma 50-150mm f/2.8 EX
Sigma 50-150mm f/2.8 EX

Obiectivul foto profesional Sigma 50-150mm f/2.8 EX DC este unul din cele mai performante obiectve oferite de catre producatorul Japonez. Face parte din gama de varf a celor de la sigma, fapt evidentiat prin abrevierea „EX” („Expert”) din denumirea completa a lentilei.

Dotat cu motor de focalizare de mare-viteza (HSM), acest obiectiv este recomandat in egala masura atat fotografilor de evenimente cat si celor de sport. Luminozitatea mare, diafragma maxima F/2.8 si calitatea impecabila a imaginii fac din acest zoom un companion perfect pentru cei ce doresct viteza, calitate si versatilitate intr-un obiectiv compact si performant.

Sigma ofera acest obiectiv cu tot cu parasolar inclus iar scara de distanta a punctului de claritate este o facilitate excelenta pentru orice fotograf, indiferent de nivel.

Vestea buna este ca acest obiectiv are un pret competitiv, beneficiand si de o promotie atractiva in aceasta perioada: Vezi detalii aici.

Focusul rapid si precis datorat motorului HSM (HyperSonic Motor), constructia solida, calitatea opticii si tratamentele antireflex compun acest pachet de la Sigma. Il recomandam si ar trebui sa fie un obiectiv nelipsit din geanta oricarui fotograf.

Am testat acest obiectiv pe un aparat foto Canon 50D si putem spune ca se comporta exemplar! Distanta focala il recomanda atat ca obiectiv de reportaj (mediu-lung) cat si ca tele-zoom performant.

Il puteti gasi atat in versiune pentru baioneta DSLR Canon cat si pentru DSLR Nikon:

Sigma 150-150 f/2.8 pentru CANON | Sigma 150-150 f/2.8 pentru NIKON

Lasă un răspuns