Tamron 10-24mm f/3.5-5.6
Tamron 10-24mm f/3.5-5.6

Producatorul japonez Tamron ne ofera cel mai nou obiectiv ultra-wide din catalogul sau de lentile destinate aparatelor foto DSLR Canon si Nikon. Obiectivul Tamron 10-24mm f/3,5-4,5 Di II LD IF este cel mai performant ultra-zoom din gama Tamron, fapt sustinut atat de calitatea deosebita a contructiei cat mai ales de imaginile excelente realizate.

Este un obiectiv dedicat exclusiv aparatelor foto DSLR cu senzor in format redus (APS-C la Canon) si ofera o distanta focala echivalenta de 16-38mm pe un aparat full-frame (in standardul 35mm).

Calitatea optica excelenta si multiplele tratamente antireflex alaturi de sistemul rapid de focus si constructia solida, compacta si usoara,  recomanda acest obiectiv pentru a fi utilizat cu precadere fotografia de peisaj, interior sau alte situatii care necesita un unghi foarte larg de cuprindere.

Luminozitatea maxima F/3.5 ofera posibilitati de fotografiere in lumina putina fara a utiliza neaparat un trepied foto.

Acest obiectiv vine insotit si de un parasolar de tip „lalea”. Am testat acest obiectiv pe un aparat foto Canon 50D iar rezultatele au fost peste asteptari. Unghiul larg de cuprindere este excelent pentru peisaje sau spatii inguste (fotografie urbana, muzee, evenimente etc) iar deformarile specifice unei astfel de lentile nu sunt suparatoare. Am vazut aberatii optice si mai evidente la obiective cu pretentii.

Puteti gasi obiectivul Tamron 10-24mm f/3,5-4,5 Di II LD IF atat pentru baioneta DSLR-urilor Canon cat si pentru sitemul Nikon.

Tamron 10-24mm f/3,5-4,5 pentru CANON | Tamron 10-24mm f/3,5-4,5 pentru NIKON

Vezi promotia acum! 🙂

DISTRIBUIȚI
Articolul anteriorTop 5 DSLR entry-level
Articolul urmatorSigma 50-150mm f/2.8 EX-DC HSM
Fotograf profesionist și fondatorul site-ului Clubul Foto. Fotografiez de mai bine de 15 ani, iar portofoliul meu îl găsești pe www.CalinStan.com . Proiectul meu de suflet - fotografia aeriană - se gasește aici: www.TheDrone.ro

Lasă un răspuns