Banda Foto, promotorii creativității fotografice și nu numai, vă invită la a 5-a ediție a deja consacratei „Vânători de Fotografii”. Vânătoarea este un joc de explorare urbană, ce își dorește să instige participanții la explorarea creativității lor, la socializarea  cu oameni ce au interese comune, mai exact fotografia.

Cea de-a 5-a ediție a „Vânătorii de Fotografii” va avea loc într-o locație neașteptată: unul dintre cele mai mari mall-uri din Europa, AFI Palace Cotroceni. În această locație participanții vor fi provocați să dea frâu creativității pentru a surprinde, în imagini, viața unui micro-ecosistem urban precum este centrul comercial atât de apreciat, mall-ul. În echipe de 3 persoane sau individual, participanții se vor plimba în interiorul mall-ului, „bifând” temele date de Banda Foto, abordând temele dintr-o perspectivă cât mai creativă. La final, așa cum v-am obișnuit deja, fotografiile participanților vor fi jurizate din punctul de vedere al creativității, iar echipele cu cea mai puternică imaginație vor primi premii.

Vanatoare de Fotografii 5
Vanatoare de Fotografii 5

Traseul „Vânătorii” va avea loc în AFI Palace Cotroceni, având ca punct de start și de final Magazinul Diverta. Participanții la joc vor avea aproximativ 3 ore de explorare a centrului comercial și de instigare a creativității, timp în care se vor putea bucura de cookies-urile de casă și băuturile răcoritoare oferite de Banda Foto. Vă așteptăm așadar duminică, 7 august 2011, în Diverta AFI Palace Cotroceni, începând cu orele 13:30, pentru a da startul unei noi explorări urbane.

Mai mult detalii pe http://www.bandafoto.ro

Pentru înscrieri accesați: http://www.bandafoto.ro/vanatoarea-de-fotografii-5/

DISTRIBUIȚI
Articolul anteriorRevista FOTO4all.ro
Articolul urmatorMagazin Sony Center in Timisoara
Fotograf profesionist si fondatorul siteului Clubul Foto. Fotografiez de mai bine de 14 ani, iar portofoliul meu il gasesti pe www.CalinStan.com . Proiectul meu de suflet - fotografia aeriana - se gaseste aici: www.TheDrone.ro

Lasă un răspuns