Update 17 Oct: Dragilor, multumesc pentru prezenta in numar asa de mare la vernisajul de ieri. Expozitia continua, pentru cei care nu au apucat sa ajunga ieri. Iata cum a fost la vernisaj. Iar de acum, vreau ca aceasta expozitie sa devina o traditie, dupa fiecare an de ture Delta Explorer. Aventura continua!

Dupa cinci ture in Delta, cinci tabere foto inedite organizate in ultimul an si jumatate, a sosit momentul sa tragem linie si sa facem si o expozitie foto. Asadar si prin urmare, Marti, 16 Octombrie, incepand cu ora 19, facem vernisajul primei expozitii de grup Delta Explorer, care aduna peste 20 de fotografii cu Delta Dunarii asa cum au vazut-o cei care au fost alaturi de mine in turele foto pe care le-am organizat. 

Delta Explorer III
Delta Explorer III

In cadrul expozitiei vei putea admira imaginile realizate de 18 fotografi, profesionisti si pasionati, unii dintre ei aflati la prima participare in cadrul unei expozitii foto. Cei 18 „exploratori” ai Deltei in cadrul turelor organizate de noi si ale caror fotografii le vei putea vedea la vernisaj sunt: Alexandru Motoc, Alexandru Vaduva, Alin Popescu, Bianca Ionita, Bogdan Budoiu, Bogdan Zop, Carmina Nitescu, Gabriela Taras, Georgiana Braga, Gheorghe Popa, Iliuta Goean, Ioan Florin, Maria Hudubet, Marian Sterea, Marian Strinoiu, Oana Popa, Valentin Hudubet si, bineinteles, cateva imagini realizate de mine, alaturi de fotografii de making-of. Pentru ca, desigur, Delta Explorer nu putea exista fara oamenii dragi care au fost alaturi de noi, asadar trebuie sa ii punem si pe ei in prim plan!

Fotografiile din expozitie vor fi printate utilizand cele mai noi imprimante foto A3 cu sistem EcoTank cu 5 culori, Epson L7180, care vor fi prezentate public pentru prima data in Romania, la vernisaj. Asadar, iata inca un motiv sa participi la vernisaj.

Vernisajul expozitiei foto Delta Explorer are loc pe 16 Octombrie, incepand cu ora 19, in sala de expozitii F64
Vernisajul expozitiei foto Delta Explorer are loc pe 16 Octombrie, incepand cu ora 19, in sala de expozitii F64

Cand am stabilit prima data sa venim in Delta, sa le aratam celor din jur frumusetea acestui loc, ne-am dorit sa facem ceva special si diferit fata de ce se facuse in Romania pana atunci. N-am vrut sa fac „o alta tura foto”, asadar am imbinat fotografia cu explorarea Deltei in tihna si am ales trei moduri unice de a face asta: prin fotografie, prin gastronomie si prin plimbarile cu canoe pe canalele cele mai inguste si mai frumoase pe care le are Delta.

Dupa cinci ture realizate in ultimii doi ani pot spune ca am reusit ce ne-am propus. Am descoperit Delta asa cum este ea, linistita si batrana, am facut cunostinta cu sutele de specii de pasari carora le ofera cea mai buna casa an de an si am incercat, totodata, delicioasele mancaruri traditionale, chiar la localnici acasa. Mai mult decat atat, taberele Delta Explorer au fost premiate anul trecut in cadrul eTravel Conference Awards, la categoria Special Projects, fiind primul astfel de concept de tur foto premiat in Romania la o conferinta de profil, ceea ce mi-a confirmat, inca o data si pe langa mesajele pozitive primite de la participanti, ca fac bine ceea ce fac si suntem pe drumul cel bun!

Acum, te invit si pe tine sa descoperi Delta prin ochii nostri: te astept la vernisajul expozitiei foto Delta Explorer, pe 16 Octombrie, de la ora 19, in sala de expozitii a magazinului F64. Nu uita, insa, sa te inscri pe lista de aici. Participarea este gratuita, bineinteles, dar locurile sunt limitate, asadar te rog sa te inscri pe lista.

Ne vedem la vernisaj!

  • Unde? Sala de expozitii a magazinului F64 din Bucuresti (etajul 1)
  • Cand? Marti, 16 Octombrie 2018, incepand cu ora 19
  • Cum? Confirma participarea ta la vernisaj inscriindu-te pe lista de aici.

Cum a fost in ture? Iata niste imagini de making-of. Fotografiile facute de participanti le vei putea admira, frumos tiparite, la vernisaj! 

Delta Explorer II
Delta Explorer II