Asa cum te-am obisnuit in ultimii ani, astazi lansam o noua provocare pentru tine: decide care va fi „Aparatul Foto al anului 2015-2016” dar si cel mai bun obiectiv lansat in ultimele 12 luni! Miza? Voteaza produsele preferate si poti castiga un kit DSLR Canon 700D!

Alege aparatul foto al anului 2015-2016 si poti castiga
Alege aparatul foto al anului 2015-2016 si poti castiga

Ajuta-ne sa identificam „Aparatul foto al anului 2015-2016 in Romania”, in fiecare din categoriile: DSLR, Mirrorless, Bridge, Compact si Aparate foto Premium, dar si Obiectivul Anului si poti castiga, la inceput de Decembrie, un Canon 700D cu obiectiv 18-55mm STM!

Ajunsa la a V-a editie, campania „Aparatul Foto al Anului” organizata de Clubul Foto in parteneriat cu magazinul F64 Studio debuteaza astazi, 16 noiembrie. Pentru a participa la concurs este necesar doar sa votezi aparatele foto si obiectivele preferate, dintre cele lansate in ultimele 12 luni, iar toti cei care se inscriu completand formularul de aici participa automat, pe 3 Decembrie, la tombola. Astfel vom afla care sunt cele mai performante aparate foto si obiective in viziunea voastra, dar si castigatorul kitului DSLR complet Canon 700D.

Campania se desfasoara intre 16 Noiembrie si 1 Decembrie (inclusiv). Oricine poate participa, votand echipamentele favorite pe pagina concursului.

In 2014 peste 2000 de participanti au votat si si-au exprimat opinia asupra aparatelor foto din chestionarul de concurs. La fel ca si acum, concursul “Aparatul foto al anului” a avut ca miza un premiu, care a fost acordat prin tragere la sorti unuia dintre participanti. Campania „Aparatul Foto al Anului”, ajuns acum la editia a V-a, este cea mai importanta campanie anuala organizata de Clubul Foto, iar acum, in 2015 – editie aniversara, oferim premiul cel mai mare de pana acum!

Lista cu cele mai performante aparate foto ale anului 2014 a fost publicata aici.

Detalii despre campanie, regulamentul oficial si inscrieri aici.

Premiul din acest an al campaniei: un KIT DSLR CANON 700D!
Premiul din acest an al campaniei: un KIT DSLR CANON 700D!

 

Lasă un răspuns