Iti place sa faci fotografii sau sa filmezi cu drona si vrei sa stii cum ii poti utiliza la maxim potentialul? Te invit la primul workshop dedicat fotografiei aeriene pe care il organizez in perioada 12-15 Octombrie, in zona lacului Sf. Ana.

Vom face un workshop intensiv, ce va include si un Curs de Fotografie Aeriana si Editare si patru sesiuni foto-video practice, in care iti voi arata toate secretele fotografiei aeriene si modul in care iti poti utiliza la maxim drona pentru cadre surprinzatoare! La sfarsit, primesti ebook-ul „Cursul de Fotografie Aeriana” semnat chiar de mine. 

Workshop de Fotografie Aeriana
Workshop de Fotografie Aeriana

Partenerul nostru in aceasta aventura: magazinul F64

Workshopul de fotografie aeriana este o aventura in sine! Mergem in cautarea celor mai bune cadre de toamna, intr-o zona cu un imens potential foto-video: Lacul Sf. Ana si imprejurimile. Mergem sa surprindem cadre la rasarit, la apus si pe parcursul zilei, in cele mai faine locuri din regiune, vizitam Tinovul Mohos si apoi prelucram si editam impreuna fotografiile pentru a obtine maximul din toate cadrele. Nu este un workshop de relaxare, ci un curs intensiv, care se intinde pe durata a trei zile, de fotografie si editare.

Mai mult, vom avea suficiente ocazii pentru a surprinde si cadre superbe de toamna de la sol. Asadar, ia-ti cu tine si echipamentul foto „conventional”, pentru ca subiecte vor fi destule!

Cat costa aceasta aventura foto?

Tarifele difera in functie de data la care te inscrii si sunt urmatoarele:

Tarif redus: aplicabil pentru inscrieri cu plata integrala pana pe 15 septembrie 2017 (tariful include 20% reducere fata de cel standard)

 • 1.250 lei/persoana (loc in camera dubla)
 • 1.550 lei/persoana pentru camera single

Tarif standard: aplicabil pentru inscrieri cu plata integrala incepand cu data de 16 septembrie pana pe 1 octombrie 2017 inclusiv:

 • 1.450 lei/persoana (loc in camera dubla)
 • 1.750 lei/persoana pentru camera single

Incepand cu data de 1 octombrie 2017 inscrierile se inchid indiferent de numarul de persoane inscrise. In cazul in care locurile se vor ocupa mai inainte de aceasta data inscrierile se vor inchide la acea data si vom anunta acest lucru aici pe site.

 • Numar minim participanti: 6
 • Numar maxim de participanti: 10
 • Perioada workshopului: 12-15 Octombrie 2017

Programul detaliat:

Ziua 1, 12 Octombrie (joi):

Bine ai venit!

Ora 17: Ne intalnim cu totii la pensiunea care va fi gazda noastra din Baile Tusnad. Ne cunoastem, facem un prim breefing despre programul zilelor urmatoare si luam o cina gustoasa cu preparate locale. 

Ziua 2, 13 Octombrie (vineri):

Incepem in forta si mergem sa fotografiam primele raze ale diminetii in zona lacului Sf. Ana. Asta inseamna ca ne vom trezi foarte de dimineata, ne urcam in masini si mergem spre lac, sa facem primele fotografii aeriene la rasarit: cu ceturi, culori de toamna si atmosfera de poveste! 

Revenim apoi la pensiune. Noi vom servi micul dejun, iar acumulatorii dronelor vor sta la incarcat. Dupa micul dejun, urmeaza Cursul de Fotografie Aeriana (teorie si editare). Vom vorbi despre tehnici si trucuri in fotografia aeriana, despre cum putem sa facem fotografii mai bune si cum sa le editam. Va voi arata cateva exemple practice de editare a fotografiilor aeriene dar si un set de tips and tricks despre cum puteti utiliza la maxim potentialul creativ al unei drone, despre aplicatii care va ajuta sa planificati zborurile, cele mai bune setari ale aplicatiei de comanda a dronei si altele. Vorbim atat despre fotografie cat si despre filmarea cu drona. 

Dupa-amiaza (ora 16.00 estimativ) facem a doua tura foto si ne intoarcem sa exploram zona lacului Sf. Ana. Stam pana seara, sa fotografiam umbrele lungi ale apusului pe dealul din apropierea lacului, de unde se vede cel mai frumos peisaj asupra zonei. Bineinteles, aerian.

Dupa lasatul soarelui, ne intoarcem la pensiune pentru cina.

Ziua 3, 14 Octombrie (sambata):

Pentru cei aventurosi, repetam si astazi dimineata experienta de la rasarit. Asadar, ne trezim foarte de dimineata, ne urcam in masini si mergem sa prindem cadre „cu atmosfera” in zona lacului Sf. Ana. Doar nu am venit aici ca sa ne odihnim, nu? 

Ne intoarcem pentru refill (atat noi cat si dronele) la micul dejun. Apoi, la ora 11.30 (estimativ) plecam sa exploram Tinovul Mohos. „Lacul cu muschi”, este o rezervatie naturala unica in aceasta zona: este un fel de „mlastina” care s-a format inr-unul din cele doua cratere vulcanice din zona Sf. Ana (unul a devenit lacul Sf. Ana, al doilea este acest tinut numit tinovul Mohos). Aici vom face un tur ghidat, de aproximativ 45 de minute, pe poteci si podete de lemn, printre ochiurile de apa, pentru a descoperi caracteristicile – dar si culorile si reflexiile – unei zone unice. Ocazie numai buna pentru fotografii de la sol (sa aveti la voi obiective macro! 😉 )

Continuam apoi explorarea zonei fie la pas, fie cu dronele, in cautarea cadrelor de toamna in lumina dupa-amiezii. Seara, ne intoarcem la pensiune pentru o noua sesiune de editare si cina. 

Ziua 4, 15 Octombrie (duminica):

Dupa micul dejun, tragem concluziile, facem o noua sesiune de Q&A si apoi programul este liber, pana la plecare.

Programul tuturor zilelor este orientativ. Il vom adapta impreuna la fata locului, daca va fi cazul, in functie de conditiile meteo.

Tariful include:

 • 3 nopti cazare la pensiune 3*
 • demipensiune (mic de jun si cina, in fiecare zi) incepand cu cina din ziua 1 (joi) si terminand cu micul dejun in ziua 4 (duminica)
 • cursul de fotografie aeriana (ziua 2) si asistenta foto din partea mea pe tot parcusul workshopului
 • BONUS: eBook-ul „Curs de fotografie aeriana – Calin Stan” 

Tariful NU include: transportul pana la Baile Tusnad, bauturile, taxa de intrare in rezervatia Tinovul Mohos (5 Lei / persoana), taxa de parcare in zona Lacului Sf. Ana (10 Lei / autoturism) si alte servicii care nu sunt mentionate la “tariful include”.

IMPORTANT:

Fiecare participant este unic raspunzator pentru drona proprie, pe care o va utiliza pentru surprinderea cadrelor aeriene in timpul workshopului, inclusiv pentru respectarea legislatiei in vigoare (anuntarea in prealabil a zborului, mentinerea dronei sub plafonul de siguranta si – obligatoriu – utilizarea unei drone inregistrate). 

Hai cu noi! Esti gata sa te inscrii?

Lasa-mi un mail cu datele tale de contact la adresa office@clubulfoto.com sau suna-ma la 0727086510. Iti voi da toate informatiile de care vei avea nevoie pentru a-ti rezerva locul la workshop si pentru a face plata.

Ne vedem la workshop!

Este bine sa stii: 

 • Confirmarea (rezervarea) locurilor la workshop se face exclusiv in urma achitarii tarifului de workshop
 • Rezervarea locurilor confirmate si achitate nu poate fi anulata. Astfel, sumele achitate nu vor fi returnate in cazul in caz de retragere sau neprezentare la workshop
 • Workshopul se adreseaza persoanelor peste 18 ani
 • Numar minim de persoane participante: 6 persoane. Daca nu se intruneste numarul minim workshopul va fi reprogramat sau banii vor fi returnati fiecarui participant din tabara
 • Programul workshopului este dependent de vreme. Asadar ne rezervam dreptul de a face orice modificari necesare pentru a asigura siguranta tuturor participantilor precum si desfasurarea workshopului in cele mai bune conditii.
 • Transportul pana la Baile Tusnad si inapoi nu este inclus in pret. Va voi ajuta in organizarea transportului pe masini si ii voi pune in contact pe cei care nu au cu ce ajunge la destinatie cu cei care vin cu masina. 

Te-am convins? 

Lasa-mi un mail pe office@clubulfoto.com sau suna-ma la telefon 0727086510 si iti voi da toate detaliile pentru a-ti rezerva un loc la workshop, alaturi de mine!

Fotografii aeriene realizate de mine:

1 COMENTARIU

 1. Pentru 4 zile de workshop ma asteptam la un pret mai scump. Suna foarte bine!

Comments are closed.