Workshop foto in Ceahlau
Workshop foto in Ceahlau

Ceahlaul a fost intotdeauna invaluit in mister si legenda iar cararile lui au fost mereu batute de numerosi oameni ai muntelui. Pentru fotografi, acest munte ofera peisaje inedite si conditii atmosferice deosebite, care asteapta sa fie fotografiate. Ceturile, stancariile ornate cu larice portocalie, culorile de toamna tarzie si poate si o prima zapada sunt doar cateva dintre provocarile noastre fotografice de la acest workshop. Alaturi de voi vor fi Dan Dinu si Dorin Bofan, pentru a va impartasi din tainele fotografiei de peisaj.

Cei doi traineri de la acest workshop va vor invata lucruri diferite si metode de a fotografia diferite, pentru ca voi sa puteti sa alegeti ceea ce vi se pare mai aproape de stilul vostru. Dan Dinu va va arata cum sa va cautati lumina din peisaj si care sunt cele mai bune ore de fotografiere, cum sa folositi filtrele si cum sa echilibrati expunerea cu ajutorul lor. Dorin Bofan va va fi alaturi sa va arate locatii inedite si compozitii interesante, va va explica cum sa abordati anumite peisaje si cum sa procesati o imagine folosind mai multe expuneri.

Workshop-ul se va desfasura intre 8-11 noiembrie, la Cabana Dochia din Parcul national Ceahlau si este dedicat celor ce iubesc, atat muntele cat si fotografia. Toate detaliile le puteti gasi pe siteul PhotoLife.ro

Workshop foto in Ceahlau
Workshop foto in Ceahlau