Organizatia Mondiala de Fotografie a anuntat astazi castigatorii categoriilor Youth, Open si 3Din competitia World Photography Awards. se afla in premiera pe lista celor trei castigatori de la categoria Youth, adresata fotografilor cu varsta de pana la 19 ani. Fotografia castigatoare este realizata de Alecsandra Dragoi si este inscrisa la sectiunea ”Cultura”.Este pentru prima data cand un fotograf din Romania castiga una din finalele concursului Sony World Photography Awards.

Realizate de fotografi din toate colturile lumii, imaginile castigatoare cuprind o larga varietate de subiecte, de la momentul in care un cuplu se casatoreste, pana la cerul din timpul noptii din localitatea  Mangystau din Kazakhstan, dansul dragonului cu foc, ‘Fung Shun’ din China de Sud, plus multe altele.

Foto: Alecsandra Dragoi
Foto: Alecsandra Dragoi

Castigatorii categoriei Youth

Deschisa fotografilor cu varsta de pana la 19 ani, competitia Youth cauta sa descopere urmatoarea generatie de fotografi talentati. Castigatorii acestei categorii sunt:

  • Cultura – Alecsandra Dragoi, Romania
  •  Mediu – Berta Vicente, Spania.
  • Portret –為碩許, Taiwan

Tanarul fotograf al anului va fi selectat dintre cei trei fotografi de mai sus si va fi anuntat la ceremonia de gala  Sony World Photography Awards, ce avea loc pe 25 aprilie,in Londra.

2 COMENTARII

Leave a Reply