Iata ca dupa ce au preluat compania Nik Software, cei de la Google nu stau degeaba si lanseaza plugin-uri de editare noi, cu care completeaza suita Nik Efex. Cel mai nou program de editare este Nik Analog Efex Pro, care ofera acces la un set de filtre si efecte ce simuleaza fotografiile realizate pe suport argentic. Pe langa setul bogat de presetari, efectele din Analog Efex Pro pot fi customizate dupa bunul plac, interfata pluginului oferind diverse tool-uri pentru a personaliza cat mai mult efectele obtinute.

Nik Analog Efex Pro este primul plugin lansat de Google dupa preluarea companiei Nik Software si, pe langa utilitatea sa, reprezinta si o veste buna pentru toti fotografii care utilizeaza plugin-urile Nik Software pentru editare: Google nu renunta la dezvoltarea suitei de programe cu care s-au obisnuit. Mai mult, cei de la Google ne asigura ca Analog Efex Pro va fi actualizat in curand cu un numar si mai mare de presetari si efecte.

Analog Efex Pro poate fi descarcat si testat gratuit in suita Nik, pe siteul Google.com/NikCollection

Nik Analog Efex Pro
Nik Analog Efex Pro

 

DISTRIBUIȚI
Articolul anteriorFuji X100s in test
Articolul urmatorCanon aduce Dual Pixel CMOS AF si pe C100
Fotograf profesionist și fondatorul site-ului Clubul Foto. Fotografiez de mai bine de 15 ani, iar portofoliul meu îl găsești pe www.CalinStan.com . Proiectul meu de suflet - fotografia aeriană - se gasește aici: www.TheDrone.ro

Lasă un răspuns