Incepand de ieri am extins functionalitatea rubricii de anunturi gratuite si pe Facebook! Va asteptam sa publicati anunturile in grupul „Anunturi Foto-Video” dedicat celor care doresc sa vanda sau sa cumpere echipamente foto-video!

Grupul este destinat tuturor celor ce doresc sa cumpere sau sa vanda aparatura foto-video, indiferent daca produsele sunt noi sau second-hand. Pentru a putea adauga mesaje trebuie sa fi membru al grupului. Te poti alatura oricand apasant butonul „Join Group” in partea dreapta a paginii de pe Facebook (bineinteles, iti trebuie un cont activ pe Facebook pentru asta).

Deoarece mediul online este din ce in ce mai dinamic si, prin definitie, vanzarea si cumpararea de echipamente „de ocazie” este o activitate sociala, am decis sa extindem rubrica de anunturi si pe cea mai populara retea sociala din Romania la ora actuala..  Am creeat acest grup ca o completare a site-ului Clubul Foto si, in special, a rubricii de anunturi, pentru a va ajuta sa vindeti sa sau achizitionati aparatura foto-video mai repede si mai usor.

Va asteptam pe grup!

Grupul "Anunturi Foto-Video" de pe Facebook
Grupul "Anunturi Foto-Video" de pe Facebook

 

Lasă un răspuns