Expo foto Aotearoa
Expo foto Aotearoa

Putine locuri de pe Pamand rivalizeaza la capitolul frumusete si diversitate cu Noua Zeelanda, iar un astfel de loc nu avea cum sa nu fie o atractie importanta pentru un fotograf de natura cum este Dan Dinu. Peisajele vulcanice inedite, plajele si zonele de coasta spectaculoase, fiordurile, ghetarii si muntii, padurile impresionante si o fauna aproape in totalitate endemica, fac din Noua Zeelanda o tara cu un peisaj uimitor, unic in lume.

Dan Dinu alaturi de Libraria Okian si Centrul Cultural Reduta, va invita sa vizitati prin intermediul imaginilor cele mai emblematice locuri din cele doua insule care alcatuiesc Noua Zeelanda, cu ajutorul unei expozitii de fotografie si a unei videoproiectii. Impreuna cu un grup de pasionati de fotografie, Dan  Dinu a vizitat aceasta tara in 2013, in cadrul unei ture foto organizata sub sigla Photolife. Pe langa imaginile ce alcatuiesc expozitia, o sa puteti avea ocazia sa aflati povestea formarii insulei si sa vedeti mult mai multe imagini intr-o videoproiectie inedita, ce reuneste atat fotografii, cat si filme sau timelapse. La realizarea acestei videoproiectii a contribuit si Stefan Hutu, unul dintre fotografii participanti la tura.

Expoziția este deschisa intre 02-27 septembrie 2014 la Libraria Okian din Brasov (luni – vineri 10.00-18.00 si sambata 09.00-13.00), aflata pe strada Muresenilor nr. 1, si va fi vernisata marti  02 septembrie de la ora 17.00. Videoproiectia va fi proiectata miercuri 03 septembrie 2014 de la ora 18.00, la Centrul Cultural Reduta, strada Apollonia Hirscher nr. 8.

EXPOZITIE – 02-27 septembrie 2014 (Libraria Okian)

VERNISAJ – marti 02 septembrie ora 17.00

VIDEOPROIECTIE –miercuri 03 septembrie 2014 ora 18.00 (Centrul Cultural Reduta)

Expo foto Aotearoa
Expo foto Aotearoa

Lasă un răspuns