A fi fotograf in secolul XXI inseamna, in primul rand, o schimbare de atitudine in ceea ce priveste modul in care ne putem promova. Acum, internetul este mai accesibil ca niciodata si a-ti cunoaste aparatul de fotografiat nu mai este de ajuns. Folosind resursele internetului (care sunt de cele mai multe ori gratuite), putem deveni cunoscuti cva fotografi si  – de ce nu – sa gasim primii clienti.

Cum iti poti lansa un blog foto in cateva minute si care sunt metodele prin care poti fi gasit mai usor in Google sau in alte motoare de cautare? Ce alegem: un blog foto sau un portofoliu on-line bine structurat? Care sunt primii pasi in optimizarea blogului sau portofoliului foto pentru motoarele de cautare si cum putem fi gasiti de primii clienti care vor sa apeleze la serviciile noastre fotografice?

Despre toate acestea si multe altele va invit sa cititi in articolul publicat de mine in revista Foto-Video, editia de luna aceasta, care se gaseste deja la chioscutile de difuzare a presei din toata tara!

Va astept sa discutam aici, despre promovarea online pentru fotografi si voi raspunde la intrebarile voastre pe marginea articolului din revista!

Promovare On-line Pentru Fotografi - Articol in revista Foto-Video, Septembrie 2011
Promovare On-line Pentru Fotografi - Articol in revista Foto-Video, Septembrie 2011

12 COMENTARII

  1. Un site pentru a creea un astfel de blog ati putea sa`mi recomandati?:D multumesc frumos

Comments are closed.