La Fotohobby.ro Black friday va fi putin ‘atipic’: campania de reduceri se va desfasura intre 20 si 29 noiembrie (deci tine mai mult de o saptamana!), iar daca vreti sa aflati inainte preturile este suficient sa dati mail pe adresa comenzi@fotohobby.ro cu subiectul „BF2015” si sa intrebati ce produse va intereseaza. Incepand de maine, joi, de la ora 12:00 veti afla preturile. Nu stiu daca veti putea si comanda, dar merita sa incercati! Atentie insa, stocurile vor fi limitate!

Citeste si: Comparatie intre ofertele magazinelor foto de Black Friday.

Black Friday la Fotohobby
Black Friday la Fotohobby

Black FRiday la Fotohobby incepe in noaptea de joi spre vineri, ceea ce inseamna ca au ramas putin mai mult de 24 de ore pana cand vor afisa promotiile. Vor avea reduceri la aparate foto si obiective Canon si Nikon, dar si la un numar mare de accesorii de la Lexar, Heliopan, Think Tank Photo, Mindshift Gear, Op/Tech, Multiblitz si altele. Procentul de reducere va fi variabil, in functie de brand si categoriile de produs, dar discountul cel mai mare va fi de 70%, conform reprezentantilor magazinului de pe strada Covaci din Bucuresti.

Ofertele vor fi valabile atat online, pe siteul Fotohobby.ro dar si offline, in magazinul de pe strada Covaci din Centrul Vechi al Bucurestiului si in magazinul din Piata Unirii / Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca.

Nu uitati sa va faceti cont si sa va adaugati produsele in wishlist, deoarece – ca de obicei – stocurile vor fi limitate si e bine sa nu pierdeti prea mult timp pentru a plasa o comanda!

 

Lasă un răspuns