Ne mai despart doar cateva ore (12, mai exact) pana la cea mai interesanta noapte pentru fotografii entuziasti si profesionisti care isi doresc un upgrade de echipament. Black Friday PRO, editia a IV-a, incepe la noapte si la F64. Mai exact, la miezul noptii, dar cei care isi pun in Wishlist produsele dorite inca de pe acum, vor avea ocazia, ca si anul trecut, sa le comande cu o ora inaintea tuturor. In plus, anul acesta, achizitia oricarui aparat din promotia BF PRO iti aduce un voucher de cumparaturi de 4% din valoarea achizitiei, pentru a-ti completa, ulterior, trusa foto cu un obiectiv mult-dorit. Ti-ai cumparat in ultim saptamana un aparat care va fi mai ieftin la noapte? Nu-i nimic. F64 iti da inapoi diferenta, sub forma de voucher de cumparaturi. Detalii aici.

Black Friday PRO la F64
Black Friday PRO la F64

Ce produse vor fi la reducere, la noapte, la F64?

Pai cam din toate categoriile, acolo unde sunt itemi din gama pro.

Ca si anul trecut (lista cu reduceri e mai jos), focusul va fi pe aparatele foto Nikon, Canon si Sony. Inclusiv modelele noi, precum Nikon D500 si D5, dar si unele mult asteptate de voi, precum Canon 5D Mark III, Nikon D750 si Canon 6D  (despre care am banuiala ca va fi iar la 4.999 Lei, ca si anul trecut de BF PRO si BF clasic), Nikon D7200 si D810 sau Sony A7, dar si intreaga gama de obiective pro de la Canon si Nikon (16-35mm, 24-70mm si 70-200mm am auzit ca vor avea preturi bune!), alaturi de Sigma, Samyang, Tokina si Tamron. Accesoriile nu vor lipsi nici ele, dar si tabletele, reportofoanele, telefoanele mobile!

Cea mai mare reducere va fi de 65%. Chiar sunt curios la ce pret va fi Nikon D5, dar banuiesc ca nu la el se va aplica acest procent de reducere…  🙂

Ce trebuie sa faci acum? Sa va adaugi produsele in Wishlist, ca sa afli printre primii (si cu aproximativ o ora inaintea lansarii oficiale a campaniei) care vor fi reducerile. Apoi sa te asiguri ca ai datele corecte in cont, ca adresa de livrare este completa si numarul de telefon valabil. Vor fi multe comenzi la noapte si procesarea lor rapida si in bune conditii depinde foarte mult de informatiile pe care le avem, fiecare dintre noi, in cont.

Campania Black Friday PRO se desfasoara la F64, atat online cat si in magazinul din B-dul. Unirii 45, de la miezul noptii (14 Octombrie ora 00:00) si pana duminica, ora 23:59.

Spor la cumparaturi!

Si, ca sa iti faci o idee despre ce va fi la noapte, iata lista cu produsele din campania BF PRO de anul trecut:

lista-produse-black-friday-pro-f64