Dupa cum bine stiti (sau ar trebui sa stiti…) la noapte este Black Frday PRO, editia cu numarul patru. Cei de la Photosetup ne-au comunicat deja o parte din categoriile si produsele care vor fi la reducere si, daca preturile sunt inca strict-secrete, nu ne ramane decat sa facem niste pronosticuri si sa asteptam startul campaniei, la miezul noptii.

Photosetup Black Friday PRO
Photosetup Black Friday PRO

Photosetup este importatorul oficial al produselor Sigma, Manfrotto, Kata, Photoflex, Lastolite (si altele) in Romania si, bineinteles, la acestea ma astept sa aiba cele mai mari reduceri.

Asadar, fara sa o mai lungim, iata o parte din produsele care vor fi la reducere de Black Friday PRO la Photosetup, la noapte si pronosticurile mele referitoare la procentele de reducere: 😉

 • Obiectivele Sigma din gama ART si Contemporary, precum Sigma 18-35mm, 24-105 si 70-200, dar si 35mm Art, 50mm Art pentru Nikon si Canon, cu reduceri de aproximativ 20%
 • Rucsacii foto de la Kata si Manfrotto, cu reduceri intre 20 si 40% (as zice sa va uitati inclusiv dupa rucsacul pentru drone DJI… !)
 • Trepiedele Manfrotto, cu reduceri de la 20 la 50% la gama pro (inclusiv alea de carbon!)
 • Aparatele foto Sigma SD1 Merill. Deci, daca va face cu ochiul senzorul Foveon, fi-ti pe faza la noapte!
 • Obiective Samyang pentru VDSLR cu reduceri intre 10 si 25% (estimarea mea)
 • Capetele video fluide Manfrotto (ar face bine sa aiba o reducere masiva, pentru ca vreau si eu unul!!)
 • Monopiedele si trepiedele de la Gitzo cu discounturi de aproximativ 30% (estimarea mea)
 • Blitzurile Cactus si QuadraLite dar si accesoriile pentru strobisti de la Lastolite
 • Si, bineinteles, nu pot lipsi luminile de studio Photoflex si profesionalele Hensel, dar si fundalurile foto colorate (aici nu ma bag sa fac un pronostic de discount, dar ma astept sa fie oferte bune!)

Campania Black Friday PRO la Photosetup se desfasoara intre 14 si 16 Octombrie, exclusiv online, pe Photosetup.ro. Ca de fiecare data, stocurile sunt limitate, asadar sfatul nostru este sa va puneti de acum in Wishlist produsele dorite si, la miezul noptii, sa verificati preturile si reducerile.

Spor la cumparaturi!

1 COMENTARIU

 1. BF la noi inseamna 10-15%… In RO s-a stricat si ideea de BF….

  BF inseamna 50-70…80%, altfel e doar asa o briza care nu convinge

Comments are closed.