Magazinul Fotohobby m-a anuntat astazi ca participa si ei in campania Black Friday PRO. Asadar, vinerea acesta fiti pe faza cand lanseaza campania BF PRO pe siteul Fotohobby.ro (in jurul orei „zero”, in noaptea de joi spre vineri).

Vor avea reduceri la aparate foto si obiective Canon si Nikon, dar si la un numar mare de accesorii de la Lexar, Heliopan, Think Tank Photo, Mindshift Gear, Op/Tech, Multiblitz si altele. Procentul de reducere va fi variabil, in functie de brand si categoriile de produs, dar discountul cel mai mare va fi de 70%, conform reprezentantilor magazinului de pe strada Covaci din Bucuresti.

Black Friday PRO si la Fotohobby
Black Friday PRO si la Fotohobby

Fotohobby isi asteapta clientii, pe site, incepand cu ora 00.00 in noaptea de joi spre vineri. Reducerile masive de Black Friday PRO se vor derula pe parcursul a trei zile complete, incepand de vineri 23 octombrie si pana duminica 25 noiembrie 2015.

Nu uitati sa va faceti cont si sa va adaugati produsele in wishlist, deoarece – ca de obicei – stocurile vor fi limitate si e bine sa nu pierdeti prea mult timp pentru a plasa o comanda!

Reducerile vor fi disponibile si in magazinele Fotohobby din strada Covaci din Bucuresti si Piata Unirii/Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca.

Citeste si: Black Friday PRO 2015 – iata magazinele cu reduceri si lista de preturi

1 COMENTARIU

  1. Preturile se pare ca si aici sint tinute secrete, din motive evidente. Nu v-ati prins ?! Pai pentru ca atuncea vi-ati da seama prea usor ca de fapt preturile reduse nu sint chiar atit de… reduse. Haida de, si ce mai vrei?! ca doar e noaptea de groaza a super-reducerilor… reduceri de groaza… reduceri halucinante… nebunie…

Lasă un răspuns