Burn Photoride
Burn Photoride

Evenimentul „Burn Photoride” – Balea Lac, Cabana Paltinu / 19-20 martie

Lustriti-va obiectivele, Photoride se intoarce!

H2O si Burn va invita la o noua editie Photoride, care va avea loc la Balea Lac, Cabana Paltinu. Snowboard, freeski si fotografie la pachet, intr-un concurs din care lipseste cu desavarsire factorul de stres. Riderii sunt invitati sa faca ce stiu ei mai bine, adica sa se dea, iar fotografii au doua zile la dispozitie sa surprinda cele mai bune zece instantanee si sa le inscrie in una dintre categoriile de concurs:

Best Photo – Sectiunea principala

Best Ski

Best Babe on Board

Best Landscape

Best Crash

Funniest Picture

Totalul premiilor se ridica la 8000 ron (cash + produse), premiile pentru fiecare categorie vor fi impartite intre fotograf si riderul din poza castigatoare, cu conditia ca ambii sa fie inscrisi in concurs.
Doi fotografi si doi rideri profesionisti vor face parte din juriu, iar un al cincilea vot apartine publicului, castigatorii fiind stabiliti in urma realizarii unei medii a notelor obtinute. Toate pozele inscrise in concurs vor fi expuse online pe pagina de Facebook a evenimentului.

AFTERPARTY

Sambata seara  pregatiti-va pentru un afterparty incandescent cu  DJ Bully si DJ Shaka. Burn ne va ajuta sa petrecem pana dimineata, cand incepem o noua sesiune de freeride/freestyle.

BURN NIGHT SESSION

Si cum altfel, Burn va pregateste o surpriza, oferind un premiu special in cadrul unui Burn Night Session, care va avea loc la Hotelul de Gheata in seara de sambata. Mai mult nu spunem..

PREMIERE

Festivitatea de premiere va avea loc in cadrul unei mega-petreceri in Club Tralala pe data 2 aprilie 2011.

TRANSPORT

H2O pune la dispozitie un autocar care va face drumul dus-intors Bucuresti- Balea Lac. Locurile din autocar vor fi oferite unui numar limitat de participanti  pe baza unui concurs ce se va desfasura pe pagina de facebook BURN PHOTORIDE. Postati cele mai bune 3 poze de snowboard sau schi facute de voi si veti putea castiga unul dintre cele 50 de bilete oferite de H2O. Pe restul va asteptam direct la Cabana Paltinu pentru doua zile de poze si riding!

PROGRAM:

Ziua 1 – Vineri 18 martie

Plecare Bucuresti + Cazare Balea Lac

Ziua 2 – Sambata 19 martie

9:00 inscrieri, sedinta  tehnica

10:00 – …  freeride/freestyle session

21:00  Party DJ Bully & DJ Shaka

Ziua 3 – Duminica 20 martie

10.00 – 14.00 : freeride/freestyle session

19.00 – plecare spre Bucuresti

Pentru multe detalii legate de organizare, bilete, cazare si regulament, urmariti update-urile de pe pagina de Facebook BURN PHOTORIDE si site-ul www.h2o.ro,  sau contactati-ne pe adresa contact@h2o.ro.