Burn Photoride
Burn Photoride

Numaratoarea inversa pentru Photoride a inceput, va asteptam la Balea Lac in acest weekend pentru doua zile de freeride si fotografiat extrem!

Va amintim ca H2o va pregateste o sesiune nocturna la Hotelul de Gheata, premiata de Burn, asa ca fotografi, nu va uitati blitzurile acasa, de restul ne ocupam noi.

Premiile se anunta consistente, cu 8000 RON cash & gear pusi la bataie de catre organizatori. Pe langa echipamentele si accesoriile oferite de Forum, Skullcandy si Special Blend, una dintre categoriile din concurs si-a mai imbogatit catalogul de premii cu un rucsac marca Crumpler rezistent la orice intemperii. De asemenea, magazinul F64 ne va pune la dispozitie o camera de actiune GoPro ultra performanta care ne va permite sa revenim de la Balea cu imagini video contraindicate celor cu inima slaba.

Va recomandam sa veniti de vineri pentru a nu pierde ziua de sambata si pentru a beneficia de transportul gratuit oferit de H2O, care pune la dispozitie un autocar de 50 de locuri ce va face traseul Bucuresti – Balea Cascada, cu retur duminica seara. Ora si locul de plecare pentru vineri  18 martie, precum si alte informatii de ultima ora vor fi anuntate in cursul zilei de joi pe pagina de Facebook a evenimentului.

Inscrierile se vor face sambata la Cabana Paltinu, unde concurentii vor primi si regulamentul concursului. Juriul va fi compus din doi fotografi si rideri profesionisti Andrei Mortila si Radu Tartan, un reprezentant F64, un reprezentant H2O, la care se  adauga si o nota a publicului data de numarul de like-uri pe Facebook, unde vor fi afisate toate pozele inscrise in concurs.

Petru orice informatii suplimentare cat si pentru rezervari de cazare sunteti invitati sa ne contactati pe adresa contact@h2o.ro.