CANON – Come and See

Canon Come and See
Canon Come and See

Canon Romania a prezentat la sfarsitul saptamanii trecute noul concept global „Come and See”.  Noul slogan de brand „Come and See” (care inlocuieste sintagma „We speak image”, de pana acum) reprezinta o invitatie deschisa pentru utilizatori de a descoperi sau redescoperi povesti unice, neobisnuite, extraordinare. La nivel global acest lucru a fost inspirat de povestile gladiatorilor Calcio Storico din Florenta (video mai jos), care dau fiata „fotbalului antic”. Povestea gladiatorilor, unica in contextul global, reprezinta astfel invitatia pe care Canon o adreseaza pasionatilor de fotografie sau videografie, care pot reda in fotografiile sau fileme lor povesti unice descoperite si explorate.

Concursul Canon Romania – Stiu o Poveste

In contextul lansarii noii campanii Come And See, Canon Romania merge mai departe si lanseaza o provocare pasionatilor de fotografie din Romania, care sunt invitati sa prezinte locuri sau oameni speciali, care pot spune o poveste interesanta pentru cei din jur. Astfel a fost lansata aplicatia-concurs Canon Come And See, disponibila pe pagina de Facebook Canon Romania , prin care utilizatorii pot incarca fotografiile si/sau clipurile lor pentru a participa la concurs.

Miza? Premiul cel mare? Un Canon G7X va ajunge la unul dintre utilizatorii aplicatiei care a prezentat locuri unice sau oameni frumosi prin texte, fotografii sau video-uri.

Canon Cash-Back
Canon Cash-Back

In plus, nu uitati ca in aceasta perioada se desfasoara si campania Canon Cash-Back, cu reduceri importante la aproape intreaga gama de aparate foto si obiective Canon. Asadar, inca un motiv sa surprindeti povesti speciale cu ajutorul unor echipamente de calitate!

Succes!