Canon a lansat acum cateva momente noul model compact PowerShot N, un aparat destinat entuziastilor si care are ca principala caracteristica posibilitatea de a transfera wireless imaginile direct pe retelele sociale. Conform comunicatului companiei nipone, Canon PowerShot N este un nou tip de aparat foto compact, foarte usor de utilizat si care vine in completarea gadgeturilor de tip smartphone pentru cei care isi doresc performante sporite de la camera foto mobila.

Canon PowerShot N

vezi-promotia-acum

Canon PowerShot N
Canon PowerShot N

Canon PowerShot N este raspunsul Canon la avalansa de telefoane si gadgeturi cu camera foto incorporata, care au inceput sa prinda din ce in ce mai mult teren in fata camerelor foto compacte „clasice”.

Canon PowerShot N are un senzor CMOS de 12 megapixeli si procesor DIGIC V, 8x zoom optic (28mm wide cu stabilizare optica), conexiune Wi-Fi si GPS Tagging (cu GPS-ul smartphone-ului). Sensibilitatea ISO ce poate fi utilizata apartine intervalului 100-6400. Imaginile sunt stocate pe carduri SD/SDHC. Totodata, camera poate inregistra si scurte clipuri in format Full HD. Ecranul este de tip touch capacitiv si are diagonala de 2.8 inch.

Camera PowerShot N este un gadget ce se adreseaza „generatiei Instagram”.

Inca nu avem informatii despre disponibilitate si pret.

Canon PowerShot N
Canon PowerShot N
DISTRIBUIȚI
Articolul anteriorCES 2013
Articolul urmatorCanon IXUS 140 – Aparat foto compact cu Wi-Fi
Fotograf profesionist si fondatorul siteului Clubul Foto. Fotografiez de mai bine de 14 ani, iar portofoliul meu il gasesti pe www.CalinStan.com . Proiectul meu de suflet - fotografia aeriana - se gaseste aici: www.TheDrone.ro

4 COMENTARII

  1. Faina asta cu ,,generatiei Instagram ''. Nu o stiam. Stiam de ,,generatia cu cheia la gat '', dupaia ,, generatia Mc D****d ''…. si acuma astia…

  2. >> generatia Instagram

    Canon face un pas inainte cu modul creativ. Powershot N aplica niste filtre la fotografia facuta (non-desctructiv, originalul este pastrat), face crop la portrete si eventual roteste putin fotografia ca sa obtina o compozitie interesanta (la care utilizatorul nici nu s-a gandit).

    Si Sony e pe drumul asta cu Auto Portrait Framing si Auto Object Framing (aparatele NEX).

Lasă un răspuns