Pe langa nu mai putin de 5 aparate foto si 4 camere video compacte noi, Canon a lansat astazi, cu ocazia CES 2016, noua imprimanta foto „instant” Canon SELPHY CP1200. Este modelul mai avansat al imprimantei Canon SELPHY CP910 pe care am testat-o eu aici si despre care spuneam, la momentul respectiv, ca este una din cele mai practice metode de a va tipari fotografiile proprii usor si rapid, fara a mai apela la un mini-laborator foto.

Update, 22 Ianuarie: imprimanta Canon Selphy CP-1200 a ajuns in Romania. Detalii si pret aici.

Canon Selphy CP1200
Canon Selphy CP1200

Canon SELPHY CP1200 tipareste fotografii de pe cardul de memorie al aparatului dar si wireless, de pe orice aparat foto, smartphone sau tableta cu conectivitate Wi-Fi. Permite tiparirea fotografiilor la dimensiuni 10x15cm (format carte postala), la o rezolutie maxima de 300 x 300dpi, la o profunzime a culorilor de 256 de nivele (24 biti). Are conectivitate Wi-Fi, AirPrint (Apple), PictureBridge, slot SD, conector Mini USB si USB standard (pentru a printa de pe stick) si un ecran LCD color, care permite selectarea imaginilor ce urmeaza a fi tiparite, ajustarea lor (luminozitate, culoare etc) dar si aplicarea unor filtre simple (alb-negru, sepia etc).

Ca orice imprimanta din gama Canon SELPHY, si noua CP1200 poate tiparii nu doar fotografii realizate cu aparatul foto ci si cu smartphoneul sau tableta. Asa cum am demonstrat in reviewul de aici, puteti chiar tipari fotografii de pe Facebook sau Instagram, „simuland” practic efectul Polaroid, simplu si rapid.

Demonstratia o gasiti in reviewul complet de aici , cu explicatiile de rigoare, sau o puteti vedea in filmul de mai jos. Repet, in film vedeti modelul CP910, care este destul de similar ca si functionalitati cu modelul nou, mai avansat, CP1200, lansat astazi.

 

Deocamdata nu am informatii despre pretul sau data la care noua imprimanta foto rapida Canon SELPHY CP1200 va ajunge in magazine, dar voi actualiza articolul pe masura ce voi afla informatii noi. Celelalte modele din gama SELPHY se gasesc aici.

Imprimanta Canon Selphy CP-1200 a ajuns in Romania, azi, pe 22 Ianuarie 2016. Detalii si pret aici.

Tot astazi Canon a lansat si doua aparate foto bridge super-zoom, Canon SX540 HS si SX420 IS, alaturi de noua gama de compacte Canon IXUS.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns