Canon PIXMA MG6250
Canon PIXMA MG6220

Canon a lansat astazi doua solutii software noi compatibile cu imprimantele din gama Pixma, Print Your Days si My Image Garden.

Canon Print Your Days

Print Your Days este o aplicatie care ruleaza pe platforma Facebook cu ajutorul careia utilizatorii pot imprimara fotografiile  direct de pe platforma, fara niciun software aditional. Aplicatia este disponibila online si include instrumente care permit ajustarea automata a fotografiilor si posibilitatea de a crea colaje unice cu pana la cinci fotografii imprimate pe o pagina. De asemenea, aplicatia ofera si o serie de stiluri si opţiuni de editare cum ar fi: ajustarea marginilor, decupare, posibilitatea de a adauga legenda si efecte fotografice, de exemplu tonurile sepia pentru un aspect vintage. O selecţie de 24 de fundaluri colorate pot fi alese pentru a decora colajul.

Print Your Days face posibila, de asemenea, imprimarea fotografiilor incarcate pe Facebook de catre prieteni, astfel incat fotografiile din vacante, de sarbatori sau alte ocazii speciale sa poata fi impartasite cu usurinta, atat imprimate, cat si online. Aplicatia Print Your Days va fi disponibila, deocamdata, in limba engleza.

Canon My Image Garden

Disponibila pentru toate imprimantele PIXMA lansate incepand cu toamna anului 2010, My Image Garden, este o platforma care combina toate programele software disponibile pentru imprimantele Canon PIXMA intr-o singura interfata usor de folosit. Printre noile caracteristici se numara Automatic Suggestion, solutie care cauta imagini in PC si afiseaza fotografii uitate pe desktop intr-un slideshow. Imaginile pot fi ulterior editate si imprimate cu ajutorul My Image Garden. Automatic Layout foloseste tehnologia de clasificare a imaginilor, pentru a recunoaste anumite fotografii si pentru a recomanda in mod automat aspectul optim pentru imprimare. Software-ul de recunoastere faciala detecteaza chipurile din fotografii si grupeaza imaginile automat, facilitand localizarea imaginilor care includ anumiti prieteni sau familia.

My Image Garden va fi disponibil pentru descarcare incepand cu sfarsitul lunii iulie 2012.

Canon PIXMA MG6220
Canon PIXMA MG6220

 

 

Lasă un răspuns