Mai sti cand am jurizat concursul ASUS Zenfone in vara? Ei bine, concursul a revenit, iar eu sunt iar in juriu. Serios acum, participa la editia de primavara a concursului ASUS Zenfone si poti castiga un weekend pentru doua persoane la ATRA Doftana sau un zbor cu elicopterul deasupra Bucurestiului, sau doua bilete la concertul tau preferat din vara aceasta. Suna bine, nu?

Premiile

Concursul de fotografie ASUS Zenfone premiaza cele mai frumoase, originale si inspirate fotografii surprinse cu un smartphone din gama Zenfone, primavara aceasta. Te poti inscrie pana pe 7 Mai 2017, iar premiile sunt urmatoarele:

  • locul #1: un week-end la ATRA Doftana (cazare 2 nopti / 2 persoane / demipensiune)
  • locul #2: un zbor cu elicopterul în zona de NV a Bucureștiului (pentru 2 persoane)
  • locul #3: doua bilete la un concert al verii 2017 (la alegerea castigatorului)
  • 5 mentiuni: cate o baterie externa ZenPower
  • 35 premii speciale pe Facebook: cate un „I’m Zenny” Bluetooth Selfie Stick

Inscrie-te acum!

Cum participi?

Tot ce trebuie sa faci este sa inscri cele mai frumoase 3 fotografii de primavara (realizate de la 1 Martie 2017 pana acum). Eu voi face parte din juriu, iar cele mai reusite trei fotografii alese de toti cei treimembrii ai juriului vor castiga premiile de mai sus. In plus, vor exista si 5 mentiuni, care vor castiga cate un powerbank ASUS ZenPower. Atentie insa, nu vor fi acceptate in concurs imagini realizate cu alte telefoane/aparate, altele decat Zenfone. Regulamentul concursului poate fi consultat aici.

Mai mult, ai zilnic sansa sa castigi un selfie stick Bluetooth „I’m Zenny”, daca imaginea incrisa de tine primeste cele mai multe voturi pe pagina de Facebook ASUS Romania! Echipa ASUS va selecta zilnic cele mai frumoase doua imagini inscrise in ultimele 24h, iar utilizatorii paginii ASUS Romania vor aprecia cu Like & Love imaginile respective. Cea mai apreciata, castiga un Selfie Stick, pe loc! 🙂

Despre ZenFone 3

ASUS Zenfone 3 - construit pentru fotografie
ASUS Zenfone 3 – construit pentru fotografie

Smartphone-urile din gama ASUS Zenfone sunt construite special pentru a face fata oricarei provocari „fotografice”. Nu o spun eu ci fotografiile realizate cu ele. Sunt 3 modele in gama Zenfone 3 (numarul „3” fiind un numar norocos pentru ASUS, din cate observ), sunt construite din metal si sticla, cu un design modern si frumos finisat: ASUS Zenfone 3 ZE520KL (ecran de 5.2inch), ASUS Zenfone 3 ZE552KL (ecran de 5.5inch) si ASUS Zenfone 3 Deluxe (varful de gama, dupa cum ii spune si numele).

Eu am testat un smartphone Zenfone 3 ZE520KL (cel cu ecran de 5.2inch) in toamna trecuta si am ramas placut impresionat de calitatea lui, atat in ceea ce priveste experienta de utilizare cat si imaginile realizate. Totul, la un pret atractiv (oricum, primesti mai mult decat platesti – asta a fost la mine prima impresie).

Camera foto vine cu tehnologie PixelMaster 3.0, despre care poti citi aici. Senzorul este de tip CMOS, de 16MPx (senzor foto SONY!), obiectivul este luminos, cu diafragma maxima f/2.0 si sistem de focus rapid (AF cu laser in doar 0.03s). Iar pe langa imagini statice, inregistreaza si video la rezolutie 4K si Full HD, cu stabilizare optica a imaginii (pentru clipuri clare, stabile, fara vibratii nedorite, chair si … pe valuri!).

Camera lui ASUS Zenfone 3
Camera lui ASUS Zenfone 3

 

Asadar, daca te pasioneaza fotografia cu telefonul mobil, ai toate motivele sa alegi un terminal Zenfone 3, cu camera de ultima generatie.

N-ai uitat nici de premiile pe care le castigi, nu? Cum ar fi sa fii tu cel care va face fotografii din elicopter, deasupra Bucurestiului, primavara aceasta!?

Inscrie-te acum!