Iata ca a sosit si momentul mult asteptat de catre toti cei peste 600 de participanti care s-au inscris la concursul foto cu tema „Urban – Atmosfera Orasului” organizat aici in perioada 2-30 Aprilie. Alaturi de partenerii nostri de la Think Tank Photo Romania, le multumim tutoror participantilor si va prezentam mai jos cele doua fotografii castigatoare ale etapei a XI-a a concursului foto de pe ClubulFoto.com!

Marele Premiu: geanta foto profesionala Think Tank Retrospective 5

"Online" de Berbecaru Razvan
"Online" de Berbecaru Razvan

Fotografia lui Berbecaru Razvan a reusit sa atraga atentia juriului si castiga astfel Marele Premiul al concursului foto! Premiul este o geanta foto profesionala Think Tank Retrospective 5 ! Felicitari!

Premiul de popularitate: toc foto Think Tank Little Stuff It

"Random Photo" de Giurgiu Bianca
"Random Photo" de Giurgiu Bianca

Aceasta fotografie a reusit sa stranga cele mai multe voturi in perioada de desfasurare a concursului. Astfel, cu 1310 voturi, Bianca Giurgiu castiga Premiul de Popularitate si primeste din partea Think Tank Photo Romania un toc foto Think Tank Little Stuff It! ! Felicitari!

Asadar, aceasta a fost a XI-a editie a concursului foto organizat de ClubulFoto! Va asteptam in curand si la alte concursuri!

Echipamentele si accesoriile Think Thank Photo pot fi achizitionate in Romania de aici.

Sponsorul acestei etape a concursului foto:

Think Tank Photo Romania
Think Tank Photo Romania

16 COMENTARII

 1. Despre premiul juriului:poate sunteti amabil sa ne explicati cumva alegerea dumneavoastra.Mentionez ca nu sunt fotograf si nu am participat la nici unul dintre concursurile dumneavoastra,nu am avut favoriti printre participanti si nici nu sunt la curent cu regulile de baza in arta fotografica.Din pura curiozitate a privitorului de rand,as dori sa descopar si eu acel ”exceptional” din fotografia asta(fara intentia de a jigni autorul).Din cate observ e in alb-negru,la fel ca protagonistii,care sunt opusi ca sex,culoare si idealuri:femeile se gandesc doar la shopping in timp ce barbatii la gadget-uri..:)
  Dar oare asta e esenta peisajului urban..?

  • Tema este atmosfera urbana nu peisaj urban. Parearea mea de amator este ca surprinde perfect atmosfera unui oras din sec 21. Faptul ca cei doi subiecti sunt de culori diferite ne arata relatiile inter-rasiale si acceptarea diferentelor, iar gadget-ul din mana barbatului surprinde perfect avansul tehnologic din prezent. Este interesanta si din perspectiva paletei alese, alb-negru, precum subiectii.
   Doar o parere…

 2. si eu m-am pierdut in a scoate ceva, o poveste sau o idee generala. mentionez ca am participat cu o fotografie ( dar stiam ca sansele sa castig sunt mici avand in vedere ca au fost cateva fotografii exceptionale – nu cea care a si castigat)
  Daca se poate explica fotografia de pe primul loc ?

Lasă un răspuns