Cel mai mare concurs international de fotografie, Sony World Photography Awards, are incepand cu editia din 2015 si o etapa locala, care premiaza cele mai reusite fotografii trimise de concurentii din fiecare tara. Anul acesta, juriul international a ales cei trei castigatori din Romania: Auras Mihaiu, locul I si Ionut Hrenciuc si Luiza Elena Boldeanu, locurile doi si trei.

Sa ii felicitam pe toti trei si sa vedem acum imaginile castigatoare!

Locul 1: Auras Mihaiu

Auras Mihaiu, Locul 1, Romania - Sony World Photography Awards
Auras Mihaiu, Locul 1, Romania – Sony World Photography Awards

Fotografia „Alesul oilor” realizata de Mihaiu a fost desemnata cea mai buna imagine inscrisa de un fotograf roman la cea mai mare competitie foto din lume, Sony World Photography Awards 2015, si a fost aleasa dintre toate fotografiile inscrise la oricare dintre cele 10 categorii Open ale concursului.

Auras Mihaiu a castigat o camera Sony A7,  iar fotografia realizata de el va fi expusa la vernisajul Sony World Photography Awards 2015 ce va avea loc la Somerset House, Londra, in perioada 24 aprilie – 10 mai .

“Fotografia inseamna pentru mine pasiune, stil de viată si job. Este un sentiment foarte frumos sa stii ca talentul tau si munca in fotografie sunt recunoscute. Am castigat mai multe concursuri, dar de fiecare data bucuria este mai mare, mai ales ca este la nivel international” a declarat Auras Mihaiu.

Locul 2: Ionut Hrenciuc

Ionut Hrenciuc, Locul 2, Romania - Sony World Photography Awards
Ionut Hrenciuc, Locul 2, Romania – Sony World Photography Awards

Locul 3: Luiza Boldeanu

Luiza Elena Boldeanu, Locul 3, Romania - Sony World Photography Awards
Luiza Elena Boldeanu, Locul 3, Romania – Sony World Photography Awards

3 COMENTARII

    • Toate 3 au post procesare in photoshop. Este exclusa stergerea sau adaugarea de elemente, plus alte manipulari extreme.

Lasă un răspuns