In perioada 16 Februarie – 15 Martie am organizat un concurs foto cu o tema inedita: Sporturi de Iarna. Alaturi de partenerii nostri de la Think Tank Photo Romania, le multumim tutoror participantilor si va prezentam mai jos cele doua fotografii castigatoare ale etapei a X-a a concursului foto de pe ClubulFoto.com!

Din 2 Aprilie va asteptam tot aici, pentru un nou concurs foto! Detalii in curand! 🙂

Marele Premiu: geanta foto convertibila Think Tank Speed Demon V2.0

Joy Of Winter de Cherestes Janos
"Joy Of Winter" de Cherestes Janos

Fotografia lui Cherestes Janos a reusit sa atraga atentia juriului si castiga astfel Marele Premiul al concursului foto! Premiul este o geanta foto convertibila, Think Tank Speed Demon V2.0 ! Felicitari Cherestes Janos!

In continuare, cateva cuvinte din partea dl. Mihai Stetcu, fotograf profesionist, care a jurizat aceasta etapa a concursului foto:

Fotografia are o idee buna si surprinde bine actiunea. Expunerea este corect aleasa, timp de expunere scurt pentru a ingheta miscarea.

Trebuie sa incercam sa avem toate elementele importante in imaginea pe care o surprindem elemente care construiesc actiunea, aici lipseste elementul cel mai important: kite-ul, de care snowboarderul nostru este tras. Daca acest element era prezent imaginea era perfecta.

In sporturile de genul acesta lucram cu o lentila wide. Cautam unghiuri in care sa avem atat atletul cat si obiectul care il ajuta sa practice sportul respectiv.

E bine sa incercam sa evitam inclinarea liniei orizontului foarte mult… in aceasta imagine este putin exagerata inclinarea si de cele mai multe ori revistele nu accepta o imagine de genul acesta pentru ca nu o pot include in layout.

Premiul de popularitate: toc pentru aparatul foto DSLR, Think Tank Digital Holster 10 V2.0

"Duet" de Munteanu Gabriel
"Duet" de Munteanu Gabriel

Aceasta fotografie a reusit sa stranga cele mai multe voturi in perioada de desfasurare a concursului. Astfel, cu 1101 voturi, Gabriel castiga Premiul de Popularitate si primeste din partea Think Tank Photo Romania un toc pentru aparatul foto DSLR, Think Tank Digital Holster 10 V2.0 ! Felicitari!

Asadar, aceasta a fost a X-a editie a concursului foto organizat de ClubulFoto! Incepand din 2 Aprilie va asteptam tot aici, pentru o noua etapa a concursului! Detalii in curand!

Think Thank Photo Romania
Think Thank Photo Romania

 

8 COMENTARII

Lasă un răspuns