Astazi, 1 Iulie 2013, aniversam trei ani de la primul articol scris pe Clubul Foto! In ultimul an proiectul nostru a crescut mai mult decat ne-am asteptat, un an in care ne-am largit echipa de colaboratori si in care am incercat sa venim de fiecare data cu articole si teste utile. Toate acestea au fost posibile in primul rand datorita voua, cei care vizitati zilnic adresa noastra si ne-ati ajutat sa devenim din ce in ce mai buni. Clubul Foto este, in prezent, principala sursa de informare online in domeniul foto din Romania si asta ne indeamna sa fim din ce in ce mai buni.

Alaturi de voi, am avut un an peste asteptari! Ce urmeaza? Mai multe surprize si un an cel putin la fel de bun! Iar pentru ca luna Iulie este o luna aniversara, va pregatim o serie de surprize! Detalii in curand! 😉

Cum a fost al treilea an la Clubul Foto?

Clubul Foto a implinit 3 ani!
Clubul Foto a implinit 3 ani!

Clubul Foto este in continua crestere, iar asta se datoreaza in primul rand voua, cititorilor revistei! Pentru ca stim ca va plac statisticile, iata care sunt, pe scurt, principalele repere ce prezinta evolutia Clubului Foto in al treilea an de activitate:

 • In ultimele 12 luni am publicat peste 800 de stiri, articole si teste
 • Am testat peste 40 de aparate foto si accesorii
 • Am organizat 6 concursuri foto, la care au participat peste 2500 de fotografi (in total peste 3500 de fotografii inscrise)
 • Am depasit 3500 de utilizatori / zi, 90.000 / luna in medie (acum trei ani, in prima luna, media zilnica a fost de 100 :) )
 • In ultimele 12 luni Clubul Foto a fost accesat de peste 600.000 de utilizatori unici care au vizualizat peste 1 milion de pagini
 • Avem alaturi de noi peste 21.000 de fani pe Facebook si 800 de followeri pe Twitter
 • Peste 1000 de fotografi au devenit membri ai Hartii Fotografilor
 • Grupul Foto Club de pe Facebook a depasit 4.000 de membri
 • Grupul de anunturi se apropie de 3500 de membri
 • Peste 4000 de fotografi primesc Newsletterul nostru
 • Am participat, ca parteneri, la organizarea, dezvoltarea si promovarea  celor mai importante concursuri si evenimente foto din Romania

Si pentru ca fotografia si calatoriile fac echipa buna impreuna, acum cateva luni am lansat un nou proiect: TravelLife.ro, un blog destinat pasionatilor fotografie si calatorii!

Ca de fiecare data, toate acestea au fost posibile si datorita partenerilor! Multumirile merg catre F64, Photosetup, Nikon Romania, Canon Romania, Sony Romania, Olympus RomaniaPanasonic, Think Thank Photo, Phototour, Photolife, BenQ, Scoala de Fotografie Freelancer, TehnoPc.roFoto4All.ro, Academia de Fotografie si bineinteles partenerilor media si colaboratorilor nostri pentru sprijinul si increderea acordata!

La Multi Ani si … Spor la fotografiat!

9 COMENTARII

 1. La multi ani! Tineti-o tot asa, din punctul meu de vedere, ClubulFoto.com e singurul website romanesc cu review-uri si teste pertinente. Mult succes mai departe!

  Asteptam mai multe comparatii intre obiective similare de la mai multi producatori, o idee foarte buna cea cu 85-ul low-budget :),

 2. Un site de referinta pentru domeniul foto in Romania. Recunoasc ca sint (foarte) multe articole care reusesc sa ma impresioneze, placutele „surprize” fiind-mi oferite in urma citirii complete a articolelor, mai ales cele care la o prima vedere nu ar prezenta interes (prea mare) pentru mine. Mai ales acelea… Imi place stilul de exprimare, ce denota „normalitate”, dar de asemenea nelipsind detaliile tehnice (importante pentru unii, total neinteresante pentru altii). Experienta folosirii concrete a unui model de aparat foto si prezentarea fotografiilor facute, in conditii REALE de folosire, si nu in studiouri „sofisticate” cum sint pe unele site-urile straine, determina interesul pentru acest site. Tot respectul din partea mea.
  La buna vedere si in anul viitor, si ani multi multi multi inainte!

Lasă un răspuns