Concurs de fotografie
Concurs de fotografie

PhotoTOUR si Explore Travel te invita la concurs: castiga un workshop de fotografie sustinut de fotograful Mihai Moiceanu!

Fiecare inceput de vara vine la pachet cu ganduri de vacanta. Planuri, itinerarii, bagaje, aparatul foto si suntem gata sa pornim la drum. Destinatia este importanta insa, pentru ca suntem fotografi, stim sa ne bucuram in primul rand de frumusetea calatoriei. Pentru toti cei pasionati de fotografie si calatorie PhotoTOUR si Explore Travel au pregatit un concurs la finalul caruia castigatorul va primi un loc la workshop-ul foto „Declansam Povesti”.

„Declansam povesti” este un eveniment fotografic dedicat bloggerilor de calatorie din Romania si consta intr-un workshop de fotografie sustinut de Mihai Moiceanu in Brasov si satul Pestera, in perioada 6-9 iunie. Daca iti doresti sa iei parte la acest eveniment, participa la concurs si convinge-ne ca fotografia ta este cea mai buna.

Ce trebuie sa faci?
Trimite la adresa de email office@phototour.ro o fotografie realizata intr-una dintre calatoriile tale. Tema concursului este „fotografia de calatorie” asa ca vei avea cu siguranta de unde alege. 🙂 Fotografia inscrisa in concurs trebuie sa fie insotita de titlu, locul in care a fost facuta si sa aiba latura mica de minim de 1200 px.

Termen de inscriere: 23 mai, ora 13.00
In data de 23 mai toate fotografiile care indeplinesc conditiile specificate in regulament vor fi incarcate pe platforma de concurs a site-ului phototour.ro si va incepe votarea.  Invita-ti prietenii sa te voteze pentru a avea sanse cat mai mari sa castigi premiul pe care il punem la bataie. Fotografia castigatoare va fi desemnata de Mihai Moiceanu din primele 5 fotografii, cele mai votate de public.

Toate detaliile despre evenimentul Declansam Povesti le poti citi aici.

Regulamentul concursului si conditiile de inscriere pot fi citite aici:

Iti dorim mult succes si te asteptam sa iei parte la unul dintre cele mai frumoase evenimente fotografice dedicate iubitorilor de calatorie si fotografie!

Proiect sustinut de NIKON, Ana Hotels, Pensiunea Casa Boiereasca si Bistro de l’Arte.

Concurs de fotografie
Concurs de fotografie

5 COMENTARII

Comments are closed.