Carl Zeiss Touit 12mm f/2.8
Carl Zeiss Touit 12mm f/2.8

Compania Carl Zeiss sarbatoreste un an de la lansarea gamei Touit de obiective pentru mirrorless-urile Fuji si Sony si ii rasplateste pe fanii brandului organizand un concurs foto. Premiul? Un obiectiv din gama Zeiss Touit, la alegerea castigatorului!

Tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti in grupul Carl Zeiss de pe Flickr si sa publicati cea mai reusita imagine realizata cu un obiectiv Zeiss Touit. Se accepta o singura imagine / participant, singura regula fiind aceea ca fotografia trebuie sa fie realizata cu un obiectiv din gama Touit (pentru Fuji sau Sony). Mai multe detalii despre concurs gasiti pe blogul Zeiss.

Concursul foto se desfasoara incepand de astazi, pana pe 8 iunie. Un juriu format din angajati ai Zeiss si fotografi profesionisti va desemna castigatorul, dupa aceasta data.

In Romania obiectivele Zeiss Touit se gasesc aici. Nu uitati sa cititi si review-urile noastre despre Carl Zeiss Touit 50mmf/2.8 Macro si despre duo-ul initial: Touit 12mm f/2.8 si 32mm f/1.8.

In prezent gama Zeiss Touit este formata din trei obiective. Click mai jos pentru detalii si pret:

Gama Zeiss Touit are incepand de astazi un nou membru: obiectivul Zeiss 2.8/50M Macro 1:1
Gama Zeiss Touit

2 COMENTARII

  1. Inteleg ca trebuie sa ai un obiectiv Touit, ca sa ai sanse sa castigi un alt Touit. Nu ma incadrez, deocamdata, dar e bine macar ca exista un concurs organizat de Zeiss, primul de care aud eu.

  2. Au mai fost concursuri Zeiss pe pagina lor de facebook din ce stiu, dar marunte. Oricum, pentru primul concurs asa puteau fi mai deschisi 🙂

Comments are closed.