Culorile Toamnei
Culorile Toamnei

Surprinde o toamna de poveste si participa la concursul de fotografie in care TU iti alegi premiul! Tema concursului lunii Octombrie este “Atmosfera si Culorile Toamnei”! Asteptam inscrierile voastre in perioada 1-31 Octombrie!

Revista on-line Clubul Foto si magazinul F64 Studio va propun un alt fel de concurs de fotografie! Este un concurs in care participantii au libertatea de a-si alege premiul, din o varietate de produse si accesorii foto-video disponibile pe site-ul sponsorului, F64 Studio !

Surpinde atmosfera si culorile toamnei! PARTICIPA ACUM!

Lucrarile pot aborda genuri de fotografie diverse, cum ar fi: peisajul, macro, portretul, foto-reportajul, instantanee etc. dar trebuie sa se incadreze in tema impusa!

Participantii sunt asteptati sa se inscrie pe pagina concursului www.clubulfoto.com/concurs/

Fii cat mai creativ, inventiv, joaca-te cu lumini si umbre, experimenteaza si surprinde o toamna desprinsa din povesti!

Calendarul desfasurarii concursului:
– 1 – 31 Octombrie: Inscrierea lucrarilor si votul publicului ( www.clubulfoto.com/concurs/ )
– 1 – 15 Noiembrie: Jurizarea
– 15 Noiembrie: Anuntarea castigatorilor.

Premiile oferite:

Premiul Juriului: fotografia castigatoare, aleasa de catre juriu va primi premiul ales de catre concurent, la inscriere! Poate fi orice: un aparat foto, un trepied, un obiectiv, un rucsac! Tu alegi ce premiu vei castiga! De ce ar alege altcineva pentru tine?

Premiul publicului: fotografia care reuseste sa adune cele mai multe voturi va fi premiata cu un voucher de cumparaturi din magazinul F64!

Culorile Toamnei
Culorile Toamnei

Organizatori:
Revista on-line Clubul Foto si F64 Studio.

Juriul:
Fotografiile inscrise in concurs vor fi jurizate de dl. Dan Dinu, fotograf profesionist ( www.dandinu.net | www.photolife.ro ).

Click aici pentru a vedea fotografiile inscrise in concurs! Participa si tu acum!

Parteneri media:
Fotografa.ro, Metropotam.ro, LumeBuna.ro, Photosharp.ro, Comunitatefoto.ro, CameraObscura.ro, Modernism.ro, AlexMazilu.ro, 4Arte.ro, SoFresh.ro, LumenStudio.ro, Photolife.ro, ArtBoom.ro, TeenPress.ro, RevistaEvenimentelor.ro, eFoto.ro, Banda Foto si Kanvas.ro