Concurs foto oConcurs fotorganizat de Clubul Foto si Nikon Romania
Concurs foto

Un scurt reminder: au mai ramas mai putin de doua saptamani in care va puteti inscrie in concursul „Fotografia de actiune”. Peste 250 de participanti au acceptat deja provocarea noastra inscriind tot atatea imagini care surprind actiunea in toate formele ei. Miza este importanta: castigatorul premiului cel mare va primi din partea Nikon Romania un aparat foto subacvatic NIKON AW110. In plus, alte 10 premii de popularitate isi asteapta castigatorii!

Participarea este gratuita si nu este conditionata de brandul aparatului foto utilizat. Singura conditie: fotografia sa respecte tema concursului! Click aici pentru a participa.

Calendarul desfasurarii concursului:

  • 9 septembrie – 6 octombrie: Inscrierea lucrarilor si votul publicului pe ClubulFoto.com/concurs/
  • 7 – 15 octombrie: Jurizare
  • 15 octombrie: Anuntarea castigatorilor.

Surprinde actiunea in toate formele ei: curse de masini, acrobatii aeriene, intreceri de ciclism, raliuri, curse cu obstacole sau – de ce nu – surprinde sportivul tau preferat, intr-o evolutie spectaculoasa si ai sansa de a castiga premiul ce mare! Subiectul si modul in care surprinzi fotografia este la alegerea ta, dar imaginea trebuie sa se incadreze in tema concursului.

Premiile oferite:

Premiul Juriului: fotografia castigatoare, aleasa de catre juriu, va fi premiata cu un aparat foto NIKON AW110 (16 megapixeli, 5x zoom optic, Wi-Fi, GPS, rezistent la apa si temperaturi scazute) oferit de Nikon Romania. Valoarea premiului: 1.599 lei

Premiile publicului: fotografiile cele mai apreciate de public, in baza voturilor, vor fi premiate cu cate o cana termoizolanta Nikon. Se vor oferi 10 premii, in ordinea descrescatoare a voturilor.

Nikon AW110
Nikon AW110
Concurs foto
Concurs foto

 

Lasă un răspuns