Compania Olympus a demarat inscrierile pentru editia curenta a concursului global de fotografie pe care il organizeaza anual. In 2015 concursul este deschis oricarui pasionat de fotografie, indiferent de tipul sau brandul aparatului de fotografiat pe care il utilizeaza. Inscrierile se pot face pana pe 20 Noiembrie 2015, intr-una din cele patru categorii principale de concurs: Viata, Viitor, Oameni si Tehnica (Macro si Fotografie artistica).

Olympus Global Open Photo Contest 2015
Olympus Global Open Photo Contest 2015

Concursul se desfasoara pana in luna februarie a anului viitor, atunci cand vor fi publicate fotografiile castigatoare. Premiile sunt atractive: locul 1 (global) primeste un aparat foto mirrorless Olympus PEN alaturi de 1 milion de Yeni Japonezi, iar locurile 1-3 din fiecare categorie vor fi premiate cu cu cate un aparat foto Olympus Om-D E-M1, E-M5 sau OM-D E-M10, in functie de loc si de categorie.

Fiecare fotograf se poate inregistra in concurs completandu-si profilul si poate incarca un numar maxim de 5 fotografii, alaturi de o descriere scurta a fiecarei imagini. Fotografiile pot fi incarcate (si/sau editate) pana pe 20 Noiembrie, urmand ca juriul sa anunte castigatorii in luna Februarie 2016. Foarte important: la editia din acest an puteti participa cu fotografii realizate de voi cu orice aparat, nu doar cu aparate foto Olympus!

Acestea fiind spuse, va urez succes!

Detalii si inscrieri aici.