Concursul National "Fotografia Anului"
Concursul National "Fotografia Anului"

AAFR invita toti fotografii din Romania si din afara tarii sa participe la cea de a II a editie a salonului  “Fotografia anului”.

Concursul si-a schimbat numele dar si-a pastrat structura de anul trecut. Se deosebeste de editia anterioara prin faptul ca nu va mai fi ales un autor caruia i se decerneaza titlul de „Fotograful anului”. Juriul va acorda titlul de „Fotografia anului” pentru cea mai buna fotografie inscrisa in concurs la fiecare categorie in parte. Se vor acorda medalii de aur, argint si bronz din partea AAFR iar F64 Studio va oferi premii speciale castigatorilor.

Va invitam sa va inscrieti lucrarile pe site-ul concursului www.fotografiaanului.aafr.ro in perioada 5 octombrie – 15 noiembrie 2010.

Competitia „Fotografia anului” se remarca prin prezenta unui juriu prestigios format din fotografi de renume precum: Radu Sigheti, Ara Ghemigian, Andrei Pandele, Csaba Balasi, Mihai Moiceanu si Sorin Onisor, castigatorul titlului “Fotograful anului”, al primei editii a concursului.

Fotografiile premiate si nominalizate vor constitui expozitia concursului ce va fi vernisata pe data de 11 ianuarie 2011, la Muzeul de Arta Brasov cu ocazia Zilei Fotografiei in Romania.

Calendarul salonului, regulamentul, formularul de inscriere si toate informatiile referitoare la concurs le gasiti pe www.fotografiaanului.aafr.ro

Sponsorul concursului: F64 sudio.
Parteneri media ai evenimentului: revista Foto-Video Digital si site-urile: badorgood.ro, foto-magazin.ro, nikonisti.ro, f64.ro si liternet.ro

Asociatia Artistilor Fotografi isi propune ca acest eveniment sa devina o traditie in Romania si sa capete cu fiecare noua editie amploarea cuvenita.