Culorile Toamnei - Workshop Foto la Sfanta Ana
Culorile Toamnei – Workshop Foto la Sfanta Ana

Toamna este anotimpul fotografiei. Lumina calda, vremea mai stabila si culorile spectaculoase, fac deliciul acestui anotimp. Lacul Sfanta Ana este unicat in peisajul romanesc prin originea lui vulcanica, insa nimic din acest trecut nu se mai reflecta astazi in apele lui. Vino alaturi de Dan Dinu, initiatorul proiectului Romania Salbatica, sa cutreieri padurile in cautarea de subiecte, sa te plimbi pe malul lacului strajuit de mesteceni, sa admiri lumea de pitici a Tinovului Mohos si sa te bucuri de tot ce are toamna mai frumos din punct de vedere fotografic.

Un workshop in natura este in primul rand un prilej de a iesi afara din casa, de a te intalni cu oameni care impart aceeasi pasiune ca si tine si, nu in ultimul rand, de a invata mai multe despre fotografie. Dan Dinu iti va fi mereu alaturi si te va indruma pas cu pas, iti va explica cum poti intelege peisajul si cum poti gasi cele mai fotogenice cadre si cea mai frumoasa lumina, te va invata sa folosesti filtrele fotografice si iti va explica importanta lor, te va initia in tainele fotografiei panoramice si iti va raspunde la orice intrebare ai putea avea despre compozitie, expunere sau orice alta functie sau buton de pe aparatul tau  foto pe care nu l-ai inteles pana acum.

Foto: Dan Dinu (Locatie: Lac Sf. Ana)
Foto: Dan Dinu (Locatie: Lac Sf. Ana)

Acest workshop se va desfasura in perioada 25-28 octombrie si este dedicat tuturor celor care indragesc natura si fotografia, indiferent de nivelul de pregatire fizica, deoarece dificultatea traseelor este una scazuta. Pe langa plimbarile de pe teren si informatiile despre fotografie, la workshop o sa va bucurati si de cateva preparate culinare unguresti si deserturi delicioase, pe care gazdele noastre le vor pregati special pentru noi.

Mai multe informatii si datele despre inscriere le gasiti pe PhotoLife.ro

Toate bune si va asteptam alaturi de noi sa petrecem impreuna cateva zile din anotimpul fotografiei.

 

Lasă un răspuns