Desi nu sunt un mare fan al cardurilor de memorie de capacitate mare si am zis ca nu voi cumpara niciodata un card mai mare de 8GB, azi mi-am incalcat acest principiu si am luat un card SanDisk de 32 GB.

Nu il luam daca nu gaseam oferta buyback de aici. Si cum tot aveam un card SD de 2GB care nu mai functiona, l-am dat pe asta la buyback si am luat SanDisk-ul de 32GB la aproape jumatate de pret (119 Ron fata de 219 Ron). Mi-a placut ca este rezistent la lovituri si la apa si are viteza de citire/scriere de pana la 30MB/s ceea ce il face compatibil cu orice aparat care inregistreaza video Full HD. Si daca ma gandesc ca in 32 de GB incap aproximativ 120 de minute de film Full HD  cu o compresie mai mult decat rezonabila, sau aproape 2000 de imagini RAW la 16 megapixeli, atunci acest card de 32 de GB incepe sa devina util!

Asadar, daca aveti un card SD de care vreti sa „scapati”, profitati de oferta asta si luati un card SD performant, de 32 GB, la jumatate de pret.

P.S. m-am mirat cand am vazut ca desi oferta a fost lansata ieri erau deja aproape 20 de carduri vandute prin buyback…

P.P.S. cand am gandesc ca acest card e de 3,2 ori mai „incapator” decat HDD-ul de 10GB de la primul meu calculator, ma apuca nostalgia…. 🙂

SanDisk SDHC 32GB
SanDisk SDHC 32GB
Oferta SanDisk 32 GB Buyback
Oferta SanDisk 32 GB Buyback

9 COMENTARII

 1. faptul ca F64 vinde totul, dar absolut totul la niste preturi mult exagerate fata de media europeana este lucru cunoscut. Din pacate adaosul lor comercial este foarte mare. S cardul de 32 GB a fost vandut la F64 la pret dublu decat in Germania! Exact acum 2 zile am cumparat acelasi card de la magazinul Saturn din Berlin cu 20 Euro! Cred ca ar fi important sa imparti si aceasta informatie cu cititorii tai, pentru a le oferi o informatie echilibrata. Altfel vor avea senzatia ca F 64 practica mari reduceri, si nu mari scumpiri, in comparatie cu preturile normale, europene.
  Multumesc mult si scuze pe cine deranjez. Mi se pare inadmisibil sa fie inselati cumparatorii de buna credinta.
  Cu bine,
  Simion.

  • Despre preturi nu comentez, pentru ca intr-adevar sunt mai mari ca in Vest, dar asta se intampla la 90% din magazinele de la noi (si la absolut toate de foto).
   Dar, promotia asta e a celor de la SKIN, se desfasoara in toate magazinele foto partenere, deci nu e strict promotia celor de la F64.
   Si daca tot vorbim de preturi, nu pot sa nu imi amintesc de iarna trecuta, cand am luat cu 17 Euro din Viena, de la MediaMarkt un stick USB de 16 GB Sony, iar la noi la magazinele Sony Center acelasi stick trecea de 140 de Ron…

Lasă un răspuns