Ne apropiem de sezonul sarbatorilor de iarna si iata ca producatorii de aparate foto nu se arata indiferenti. O noua incercare de a atrage atentia pe o piata marcata de scaderi ale numarului de aparate foto vandute in 2013 isi face aparitia odata cu temperaturile scazute. Japonia a lansat astazi o editie limitata a noului mirrorless Fuji X-A1 de culoare alba, “asezonat” cu obiective si accesorii potrivite noului concept de design. Aparatul va fi disponibil incepand cu 14 Decembrie in Japonia, in editie limitata (doar 1000 de kituri).

Fuji X-A1 alb
alb

Mai mult decat atat, aproape simultan, Japonia a publicat pe Facebook un nou teaser pentru aparatul foto despre care va povesteam acum cateva zile. Se pare ca niponii vor lansa in curand o versiune alba a DSLR-ului , echipata cu un obiectiv 18-55mm de aceeasi culoare. Videoclipul vorbeste despre “Winter Kiss”, KISS fiind denumirea sub care se comercializeaza DSLR-urile din gama entry de la Canon in Asia.

Nu stim inca daca cele doua produse se vor comercializa doar in Asia sau si pe alte piete. Intrebarea care se impune, totusi, este: ati achizitiona un aparat foto mirrorless alb? Dar un DSLR? Noi nu…

Teaserul Canon:

1 COMENTARIU

Leave a Reply