Dintre toate zonele salbatice ale Romaniei, se remarca atat prin unicitate, dar si prin abundenta vietii de aici. In fiecare primavara mii de pasari sosesc pentru a popula canalele si lacurile Deltei si pentru a umple aerul cu cantece si zboruri elegante. Va invit de aceasta data sa calatorim impreuna intr-o lume mai aparte, dominata de apa, unde sa descoperiti cateva dintre uimitoarele pasari ce populeaza aceasta zona umeda si unde sa ma minunati de cateva peisaje unice in . Delta Dunarii ne face unici in Europa, asa ca trebuie sa ne canalizam toate eforturile posibile pentru a proteja si conserva acest loc.

Proiectul ROMANIA SĂLBATICĂ este o iniţiativă a fotografului în colaborare cu WWF (World Wide Fund for Nature) şi este realizat cu sprijinul RNP Romsilva şi implementat împreună cu Administraţiile Parcurilor Naturale şi Naţionale.

Proiectul beneficiază de susţinerea: Garanti Bank, Nikon, Photosetup, Gitzo, şi Photolife.

Parteneri media: Europa FM, Think outside the box, Foto-magazin.ro, F64, Fotografa.ro, Fotonatura.ro, ClubulFoto, Comunitatefoto.ro, Calendar Evenimente.ro

Fotografiile din aceasta tura si povestea expeditiei le gasiti pe www.romaniasalbatica.ro.

Delta Dunarii
Delta Dunarii

Leave a Reply