Dintre toate zonele salbatice ale Romaniei, Delta Dunarii se remarca atat prin unicitate, dar si prin abundenta vietii de aici. In fiecare primavara mii de pasari sosesc pentru a popula canalele si lacurile Deltei si pentru a umple aerul cu cantece si zboruri elegante. Va invit de aceasta data sa calatorim impreuna intr-o lume mai aparte, dominata de apa, unde sa descoperiti cateva dintre uimitoarele pasari ce populeaza aceasta zona umeda si unde sa ma minunati de cateva peisaje unice in Romania. Delta Dunarii ne face unici in Europa, asa ca trebuie sa ne canalizam toate eforturile posibile pentru a proteja si conserva acest loc.

Proiectul ROMANIA SĂLBATICĂ este o iniţiativă a fotografului Dan Dinu în colaborare cu WWF (World Wide Fund for Nature) şi este realizat cu sprijinul RNP Romsilva şi implementat împreună cu Administraţiile Parcurilor Naturale şi Naţionale.

Proiectul beneficiază de susţinerea: Garanti Bank, Nikon, Photosetup, Gitzo, Manfrotto şi Photolife.

Parteneri media: Europa FM, Think outside the box, Foto-magazin.ro, F64, Fotografa.ro, Fotonatura.ro, ClubulFoto, Comunitatefoto.ro, Calendar Evenimente.ro

Fotografiile din aceasta tura si povestea expeditiei le gasiti pe www.romaniasalbatica.ro.

Delta Dunarii
Delta Dunarii