Compania Olympus a anuntat astazi dimineata noul aparat cu senzor in format Micro4/3, Olympus OM-D EM-5. Alaturi de el au fost prezentate si doua obiective noi si un blitz, toate dedicate formatului M4/3 si perfect compatibile cu toata gama de aparate foto mirrorless a producatorului nipon.

Este vorba despre obiectivele M.ZUIKO Digital ED 75mm f1.8 si 60mm f/2.8 macro, doua obiective cu distanta focala fixa si dedicate fotografiei de portret/studio sau macro. Cel mai nou blitz din gama Olympus este modelul FL-600R, cu cap rotativ si rabatabil, care include si o lampa LED pentru filmare.

Nu au fost furnizate informatii despre disponibilitate si pret. La expozitia CP+ din Japonia, care se desfasoara in aceste zile, Olympus a expus machetele la scara 1:1 ale celor doua obiective, mai multe informatii urmand sa fie facute publice in lunile urmatoare.

Olympus PEN EZ-M75mm
Olympus PEN ED 75mm
Olympus PEN 60mm Macro
Olympus PEN 60mm Macro
Olympus FL-600R
Olympus FL-600R

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul anteriorNikon D800 vs. Nikon D700 (Foto)
Articolul urmatorOlympus OM-D EM-5
Fotograf profesionist si fondatorul siteului Clubul Foto. Fotografiez de mai bine de 14 ani, iar portofoliul meu il gasesti pe www.CalinStan.com . Proiectul meu de suflet - fotografia aeriana - se gaseste aici: www.TheDrone.ro

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns