DxO FilmPack 3
DxO FilmPack 3

Lansarea versiunii a patra a plugin-ului FilmPack reprezinta pentru DxO Labs ocazia perfecta pentru a-si populariza suita de aplicatii oferind gratuit si nelimitat * varianta anterioara – DxO FilmPack 3 – tuturor celor care se inscriu pe siteul dedicat pana pe 31 Octombrie. Daca vreti sa experimentati filtre digitale care simuleaza culorile si granulatia specifica filmelor argentice Kodak Kodachrome, Fuji Provia, ale diapozitivelor Agfa, Fuji Superia sau nagativelor alb-negru Ilford, aplicatia de editare foto gratuita DxO FilmPack 3 ar putea fi o solutie gratuita.

DxO FilmPack 3 se instaleaza atat ca aplicatie de sine statatoare dar si ca plugin in Adobe Photoshop sau Lightroom (daca le aveti instalate in prealabil). Aplicatia functoneaza, bineinteles, chiar daca nu aveti Photoshop/Lightroom instalat. Dupa introducerea adresei de email pe siteul DxO (adresa pe care se trimite cheia de activare – serial number) pentru licenta gratuita, aplicatia DxO FilmPack 3 poate fi descarcata atat pentru Windows cat si pentru Mac OS.

* Aplicatia poate fi descarcata si utilizata gratuit si fara nici un fel de restrictii, pe termen nelimitat, dar nu va mai fi actualizata de DxO, pachetul FilmPack ajungand deja la versiunea a patra.

Iata si doua exemple:

Simulare Ilford HP5 

Simulare Kodak Pro IR:

 

Lasă un răspuns