Epson a câştigat anul acesta două premii în cadrul unuia dintre cele mai prestigioase evenimente destinate industriei foto din Europa, Technical Image Press Association (TIPA) Awards 2012.  Produsele Epson premiate în cadrul TIPA 2012 au fost: Epson EH-TW9000W, la categoria “Cel mai bun proiector foto” și Epson Stylus Photo 1500W, câștigător al titlului „Cea mai bună imprimantă foto”.

Epson Stylus Photo 1500W este o imprimantă A3+, wireless, care combină în mod unic fiabilitatea și specificațiile superioare pentru a obține o calitate de neegalat a printurilor de tip glossy photo. Modelul 1500W este foarte ușor de folosit datorită posibilității de conectare la rețele Wi-Fi. Acest lucru permite listarea rapidă și ușoară de pe laptop-uri, desktop-uri și de pe cele mai moderne dispozitive mobile precum iPhone sau iPad prin iPrint, aplicația propietară Epson. Detalii si pret aici.

Epson EH-TW9000W este un proiector 3D, full HD, ușor de folosit, care, de asemenea, poate fi conectat la rețelele wireless. Fiind destinat atât entuziaștilor de filme, cât și fanilor de jocuri video sau de sport, proiectorul oferă o experiență 3D de neuitat și imagini 2D de calitate excepțională, direct în sufrageria utilizatorului. Modelul EH-TW9000W reprezintă vârful de lance al gamei, încorporând cele mai noi tehnologii și prezentând o serie de caracteristici impresionante precum luminozitatea de 2,400 lumeni (atât pentru alb, cât și pentru culori) și o rată a contrastului de 200.000:1. În plus, EH-TW9000W este primul proiector 3D, Full HD 3D, cu posibilitate de conectare la rețele wireless, care permite utilizatorilor să renunțe la multitudinea de cabluri necesare instalării unui home cinema.

Epson Stylus Photo 1500W
Epson Stylus Photo 1500W

Lasă un răspuns