Epson L800
Epson L800

In aceasta saptamana, Epson prezinta cele mai noi imprimante destinate fotografiei si semnalisticii outdoor la Digital Print&Sign, cea mai mare expozitie din Romania dedicata tiparului digital si semnalisticii.

Pe toata perioada targului Digital Print&Sign, standul Epson din pavilionul central Romexpo va gazdui un studio foto profesional realizat cu sprijinul fotografului Dinu Lazar, al Sony si al 4K Broadcast. Pasionatii de fotografie care vor dori sa realizeze instantanee in studio vor avea la dispozitie suportul fotografului Dinu Lazar, modele, lumini profesionale asigurate de 4K Broadcast si aparate foto Sony. Fotografiile vor fi tiparite pe imprimante Epson si inmanate fotografilor.

In cadrul standului, Epson organizeaza un concurs pe tema fotografiei de reportaj. Participan?ii au provocarea de a surprinde imagini cat mai reusite din cadrul targului, iar ulterior cea mai buna fotografie va fi imprimata de Epson in format A4 si inscrisa in concurs. Cele mai bune fotografii alese de juriu vor fi premiate cu o imprimanta Epson L800, o camera foto Sony DSC WX100 si o sesiune de fotografie cu suportul 4K Broadcast.

Evenimentul Digital Print & Sign reprezinta cea mai importanta intalnire a reprezentantilor industriei de tipar, locul unde specialistii au ocazia sa interactioneze cu reprezentanti ai producatorilor de top, atat din tara, cat si din strainatate. Targul se desfasoara intre 19 si 22 septembrie la Romexpo Bucuresti.

Epson L800
Epson L800

 

Lasă un răspuns